BAŞKAN ERCENGİZ’İN; ANNELER GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 09.05.2020 - 20:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3149+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN; ANNELER GÜNÜ MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Annelerimiz, en zor zamanlarda en fedakar öğretmen, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır. En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlık annelerimizdir. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. Hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerimizin; anneler gününü kutluyor, her günü aynı sevinç ve coşkuyla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Annelerimiz, en zor zamanlarda en fedakar öğretmen, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır. En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir.

Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlık annelerimizdir. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.

Hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerimizin; anneler gününü kutluyor, her günü aynı sevinç ve coşkuyla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.