BAŞKAN ERCENGİZ KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

GÜNDEM 27.05.2020 - 16:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4256+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında Gazi Camii Sokak ve Göksavaş Sokak’ta yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek personelden bilgi aldı.
Koronavirüs salgını ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Burdur Belediyesi, sorumluluk alanındaki hizmetleri de aksatmadan sürdürüyor. Gazi Cami Sokak ve Göksavaş Sokak’ta sürdürülen kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, sahada çalışan personelden bilgi aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Burdur’umuzun çehresine yakışmayan farklılıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Koronavirüs salgını ile mücadelemizin yanı sıra, hizmet çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Engelli yönetmeliğine uygun kaldırımları vatandaşlarımıza kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız kaldırım çalışmalarını, öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesini sağlamaktır.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında Gazi Camii Sokak ve Göksavaş Sokak’ta yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek personelden bilgi aldı.

Koronavirüs salgını ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Burdur Belediyesi, sorumluluk alanındaki hizmetleri de aksatmadan sürdürüyor. Gazi Cami Sokak ve Göksavaş Sokak’ta sürdürülen kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, sahada çalışan personelden bilgi aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Burdur’umuzun çehresine yakışmayan farklılıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Koronavirüs salgını ile mücadelemizin yanı sıra, hizmet çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Engelli yönetmeliğine uygun kaldırımları vatandaşlarımıza kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız kaldırım çalışmalarını, öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesini sağlamaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.