BAŞKAN ERCENGİZ; “ MİSAFİR KONUKLARINA ŞEHİR TURU YAPTIRDI”

YAŞAM 13.05.2019 - 17:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4033+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “ MİSAFİR KONUKLARINA ŞEHİR TURU YAPTIRDI”

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Burdur Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Milletvekili İlhan ve Başkan Takan, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Başkan Ercengiz ziyaretin ardından CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ile birlikte döneminde yapılan tesisleri görmek için şehir turu yaptırdı. Başkan Ercengiz, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ile birlikte Halk Plajı, BİMTAŞ Göl Tesisleri, Sultandere Hizmet Kampüsü, Cumhuriyet Yaşam Merkezi ile El Sanatları Merkezini gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, Burdur’a gerçek bir kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Halk Plajı ziyaretinde her geçen gün çekilen Burdur Gölü’nün çığlığını duyurmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ercengiz, Burdur Gölü’nde yaşanan çekilme hakkında da bilgi verdi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden, Milletvekili İlhan ve Başkan Takan, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan’nın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek,
CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Burdur Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Milletvekili İlhan ve Başkan Takan, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Başkan Ercengiz ziyaretin ardından CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ile birlikte döneminde yapılan tesisleri görmek için şehir turu yaptırdı.

Başkan Ercengiz, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ile birlikte Halk Plajı, BİMTAŞ Göl Tesisleri, Sultandere Hizmet Kampüsü, Cumhuriyet Yaşam Merkezi ile El Sanatları Merkezini gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, Burdur’a gerçek bir kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Halk Plajı ziyaretinde her geçen gün çekilen Burdur Gölü’nün çığlığını duyurmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ercengiz, Burdur Gölü’nde yaşanan çekilme hakkında da bilgi verdi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden, Milletvekili İlhan ve Başkan Takan, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan’nın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.