BAŞKAN ERCENGİZ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

GÜNDEM 19.10.2019 - 16:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2337+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Susamlık Tesislerinde gerçekleşen yemekte mahalle muhtarlarını ağırlayan Başkan Ali Orkun Ercengiz, yaptığı konuşmada “Muhtarlarımızla bu kentin dertlerine ve sorunlarına çözüm bulmak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Tabi bunları yaparken ortak aklı ve kaynakları doğru kullanmayı, ihtiyaçları doğru belirlemeyi, bunları yaparken de adaletli olmayı kendimize görev edindik. Geleneksel hale getirdiğimiz muhtar buluşmalarını 51 köy muhtarımızı da ayrı tutmadan bizlerle birlikte olduğunu düşünerek her yıl davet ediyoruz. En uzak köyümüzden en yakın mahallemize varıncaya kadar bu akşam bizlerle birlikte olmanız bizler için çok önemli hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” dedi. 51 Köye Cenaze tabutu hazırlanıyor Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde gelen talep üzerine 51 tabutun yaptırıldığını belirterek, “Biz ölüsüne de dirisine de sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı içerisinde bizlerin cenazelerine yakışan bir tabutumuzu köylerimize yapalım dedim. 51 Köy Muhtarımıza teslim edilmek üzere tabutların yapılması için talimatımızı verdik. Bizim en sevdiklerimiz, en kıymetlilerimiz onlara yakışan şeki,lde son yolculuğuna uğurlansın. Bize yakışanın bu olduğunu düşünüyorum. Kasım ayı içerisinde tüm muhtarlarımıza yaptırdığımız tabutları teslim edeceğiz.” Dedi. Başkan Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan’ın da katıldığı yemeğin sonunda Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş’a anmalık hediye etti. Başkan Aktaş, Başkan Ercengiz’e tüm muhtarlara verdiği yemek dolayısıyla teşekkür etti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Susamlık Tesislerinde gerçekleşen yemekte mahalle muhtarlarını ağırlayan Başkan Ali Orkun Ercengiz, yaptığı konuşmada “Muhtarlarımızla bu kentin dertlerine ve sorunlarına çözüm bulmak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Tabi bunları yaparken ortak aklı ve kaynakları doğru kullanmayı, ihtiyaçları doğru belirlemeyi, bunları yaparken de adaletli olmayı kendimize görev edindik. Geleneksel hale getirdiğimiz muhtar buluşmalarını 51 köy muhtarımızı da ayrı tutmadan bizlerle birlikte olduğunu düşünerek her yıl davet ediyoruz. En uzak köyümüzden en yakın mahallemize varıncaya kadar bu akşam bizlerle birlikte olmanız bizler için çok önemli hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” dedi.

51 Köye Cenaze tabutu hazırlanıyor

Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde gelen talep üzerine 51 tabutun yaptırıldığını belirterek, “Biz ölüsüne de dirisine de sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı içerisinde bizlerin cenazelerine yakışan bir tabutumuzu köylerimize yapalım dedim. 51 Köy Muhtarımıza teslim edilmek üzere tabutların yapılması için talimatımızı verdik. Bizim en sevdiklerimiz, en kıymetlilerimiz onlara yakışan şeki,lde son yolculuğuna uğurlansın. Bize yakışanın bu olduğunu düşünüyorum. Kasım ayı içerisinde tüm muhtarlarımıza yaptırdığımız tabutları teslim edeceğiz.” Dedi.

Başkan Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan’ın da katıldığı yemeğin sonunda Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş’a anmalık hediye etti. Başkan Aktaş, Başkan Ercengiz’e tüm muhtarlara verdiği yemek dolayısıyla teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.