BAŞKAN ERCENGİZ, MUHTARLARLA BULUŞTU

YAŞAM 02.03.2016 - 12:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4111+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, MUHTARLARLA BULUŞTU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu.
Serenler Otelde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, İl Genel Meclis Üyeleri Ecevit Alan ve Coşkun Çetin, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı. Muhtarlarla birlikte uyum içinde bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak 2. yılımızı doldurmak üzereyiz. Hizmet üretmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince merkeze bağlı köylerimizin muhtarlarının taleplerini de yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmet Kampüsü inşaatımız devam ediyor. Kampüsümüzü bitirdiğimizde daha üretken bir belediye haline geleceğiz. Köylerimizin mahallelerimizin ihtiyaçlarına daha fazla cevap verebileceğiz” dedi. Burdur Belediyesi'nin süt ürünleri dağıtımı projesi hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, “Süt fiyatları 70-80 kuruşa kadar düştü. Sütünü üreten üretici satmalı ki karşılığında cebinde parası olmalı. Süt para ederse köylü, çiftçi, üretici refaha kavuşabilir. Biz dedik ki bu sütü peynir ve tereyağı olarak alalım hem üreticiye katkımız olsun hem de vatandaşımızın evine peynir ve tereyağı girsin. Hedefimiz 12'inci ayın sonuna kadar 5 bin aileye 1 kilogram peynir, yarım kilogram tereyağı dağıtmak. Bunun karşılığında da 125 bin litre sütü tüketimin içerisine alabilmek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu projenin bütün belediyelerin ortak bir sosyal bir proje olarak yapması gerektiği söyledi.” diye konuştu.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

Serenler Otelde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, İl Genel Meclis Üyeleri Ecevit Alan ve Coşkun Çetin, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Muhtarlarla birlikte uyum içinde bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak 2. yılımızı doldurmak üzereyiz. Hizmet üretmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince merkeze bağlı köylerimizin muhtarlarının taleplerini de yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmet Kampüsü inşaatımız devam ediyor. Kampüsümüzü bitirdiğimizde daha üretken bir belediye haline geleceğiz. Köylerimizin mahallelerimizin ihtiyaçlarına daha fazla cevap verebileceğiz” dedi.

Burdur Belediyesi'nin süt ürünleri dağıtımı projesi hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, “Süt fiyatları 70-80 kuruşa kadar düştü. Sütünü üreten üretici satmalı ki karşılığında cebinde parası olmalı. Süt para ederse köylü, çiftçi, üretici refaha kavuşabilir. Biz dedik ki bu sütü peynir ve tereyağı olarak alalım hem üreticiye katkımız olsun hem de vatandaşımızın evine peynir ve tereyağı girsin. Hedefimiz 12'inci ayın sonuna kadar 5 bin aileye 1 kilogram peynir, yarım kilogram tereyağı dağıtmak. Bunun karşılığında da 125 bin litre sütü tüketimin içerisine alabilmek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu projenin bütün belediyelerin ortak bir sosyal bir proje olarak yapması gerektiği söyledi.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.