BAŞKAN ERCENGİZ, OTOGAR ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

GÜNDEM 18.02.2021 - 13:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3777+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, OTOGAR ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Otogar esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi. .
Kahvaltıda sonrası konuşan Başkan Ercengiz “ Bugün otogar esnafıyla bir araya geldik. Uzunca bir süre uğrayamamıştık. Onlarla birlikte sohbet ettik varsa sorun onları konuşmak istemiştik. Şükürler olsun artık otogarın birçok sorununu artık çözümlemiş durumdayız. Esnafımız ekonomi dışında halinden memnun onunda önümüzdeki günlerde öğrencinin gelişiyle yüz yüze eğitimin başlamasıyla otogar da hareketliliğin başlayacağını düşünüyoruz. Otogar esnafımızın da ekonomisine de katkı vereceğini düşünüyoruz. Biz esnafımızın her zaman yanındayız. Aldığımız tedbir ve önlemlerle en azından kendi kiracımız olan esnafımıza katkı vermeye çalışıyoruz. Bugün burada tüm garaj esnafımızla bir araya gelip başka bir sorunun olup olmadığını değerlendirdik. Kendilerine ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Otogar esnafı da Başkan Ercengiz’e çiçek takdim ederek bugüne kadar yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Otogar esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi. .

Kahvaltıda sonrası konuşan Başkan Ercengiz “ Bugün otogar esnafıyla bir araya geldik. Uzunca bir süre uğrayamamıştık. Onlarla birlikte sohbet ettik varsa sorun onları konuşmak istemiştik. Şükürler olsun artık otogarın birçok sorununu artık çözümlemiş durumdayız. Esnafımız ekonomi dışında halinden memnun onunda önümüzdeki günlerde öğrencinin gelişiyle yüz yüze eğitimin başlamasıyla otogar da hareketliliğin başlayacağını düşünüyoruz. Otogar esnafımızın da ekonomisine de katkı vereceğini düşünüyoruz. Biz esnafımızın her zaman yanındayız. Aldığımız tedbir ve önlemlerle en azından kendi kiracımız olan esnafımıza katkı vermeye çalışıyoruz. Bugün burada tüm garaj esnafımızla bir araya gelip başka bir sorunun olup olmadığını değerlendirdik. Kendilerine ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Otogar esnafı da Başkan Ercengiz’e çiçek takdim ederek bugüne kadar yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.