BAŞKAN ERCENGİZ ; ÖZEL EĞİTİMLİ ÇOCUKLARIN GECESİNE KATILDI

YAŞAM 26.05.2019 - 10:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4533+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ; ÖZEL EĞİTİMLİ ÇOCUKLARIN GECESİNE KATILDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören özel çocukların Kemer’de düzenlenen buluşmasına katıldı.
Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyemiz, Burdur Belediyesi, Kemer İşadamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez ve Kemer Gözcü Gazetesi sahibi Ahmet Yenigün’ün destekleriyle Kemer’e anneleri ile gelen özel çocuklar, Kiriş Daima Biz Otelde misafir edildi. Otelde kahvaltı yapan 47 özel çocuk ve annelerine, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kemer Belediye Meclis Üyemiz Ferhan Fidan, gazete sahibi Ahmet Yenigün de eşlik etti. Aralarında ilk defa otelde kalan, ilk defa deniz gören çocuklarında olduğu grup, daha sonra hoş geldin pastası kesti. Pasta kesiminden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kemer Kaymakamı Karameşe, özel çocukları Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Özel çocukların ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Karameşe, özel çocukların bol bol eğlenmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. Burdur Belediye Başkanı Ercengiz ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Çocukların bir araya gelmelerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Ercengiz, özel çocukların değerini çok iyi bildiklerini, onlara başta eğitim olmak üzere her konuda yardım etmeye devam edeceklerini belirtti. Meclis üyemiz Fidan da özel çocukların adı gibi özel olduklarını ifade ederek, Burdur’dan gelen misafirlerimizin rahat etmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Özel çocukların yüzlerindeki mutluluğu gördüklerinde kendilerinin de mutlu ve bahtiyar olduklarını aktaran Fidan, sosyal sorumluluk projelerinde belediye olarak her zaman en ön safta yer alacaklarını bildirdi. Gün boyunca gönüllerince eğlenen ve farklı bir gün yaşayan özel çocuklar, emeği geçenlere teşekkür etti. Özel okul yetkilileri, daha sonra organizasyonda emeği geçenlere plaket verdi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören özel çocukların Kemer’de düzenlenen buluşmasına katıldı.

Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyemiz, Burdur Belediyesi, Kemer İşadamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez ve Kemer Gözcü Gazetesi sahibi Ahmet Yenigün’ün destekleriyle Kemer’e anneleri ile gelen özel çocuklar, Kiriş Daima Biz Otelde misafir edildi.

Otelde kahvaltı yapan 47 özel çocuk ve annelerine, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kemer Belediye Meclis Üyemiz Ferhan Fidan, gazete sahibi Ahmet Yenigün de eşlik etti.

Aralarında ilk defa otelde kalan, ilk defa deniz gören çocuklarında olduğu grup, daha sonra hoş geldin pastası kesti.

Pasta kesiminden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kemer Kaymakamı Karameşe, özel çocukları Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Özel çocukların ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Karameşe, özel çocukların bol bol eğlenmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

Çocukların bir araya gelmelerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Ercengiz, özel çocukların değerini çok iyi bildiklerini, onlara başta eğitim olmak üzere her konuda yardım etmeye devam edeceklerini belirtti.

Meclis üyemiz Fidan da özel çocukların adı gibi özel olduklarını ifade ederek, Burdur’dan gelen misafirlerimizin rahat etmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Özel çocukların yüzlerindeki mutluluğu gördüklerinde kendilerinin de mutlu ve bahtiyar olduklarını aktaran Fidan, sosyal sorumluluk projelerinde belediye olarak her zaman en ön safta yer alacaklarını bildirdi.

Gün boyunca gönüllerince eğlenen ve farklı bir gün yaşayan özel çocuklar, emeği geçenlere teşekkür etti.

Özel okul yetkilileri, daha sonra organizasyonda emeği geçenlere plaket verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.