BAŞKAN ERCENGİZ, PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

DİĞER 29.02.2016 - 13:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3898+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz CHP İl Başkanlığında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
   Burdur Belediyesi olarak üreticinin ve tüketicinin korunmasına yönelik projelerin çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bütçe görüşmelerinde bizin süt üreticilerinin korunması ve fakir ailelerin sofralarına peynir ve tereyağı gibi gıda maddelerinin girmesi için başlattığımız çalışmalarımızı burada ifade etti. Bu bizim için bir onurdur.   Bu konudaki çalışmalarımız Burdur Belediyesi olarak son safhaya girdi. Halkımızın sağlığı ve gelir düzeyi düşük vatandaşlarımız için et mamulleri konusunda yeni proje başlatmanın çalışmalarını da sürdürüyoruz. Belediye olarak kimsenin işine soyunmak yada alternatif olmak istemiyoruz ama sınırlı sayıda çalışma ile istiyoruz ki fakirlerin ve gelir düzeyi düşük insanımızın da sofrasında et bulunsun, bu yüzden kıyma ve bu gibi ürünlerin temin edildiği butik yerler açmayı amaçlıyoruz.   Burdur da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda geçtiğimiz yıl ilk olarak uygulamaya koyduğumuz gibi belki hayatında sinema görmemiş veya gidememiş kadınlarımız başta olmak üzere kadınlarımızı sinema ile de tanıştırmak istiyoruz. Bunun dışında ise kadınlarımıza psikolojik destek vermek ve bu güne mahsus olarak onlar için8 özel konser düzenlemek istiyoruz.   Ayrıca Atatürk’ün Burdur’a geldiği 6 Mart etkinliklerinin hazırlıkları da sürmektedir. 6 Mart meydanı için bir projemiz vardı. Halen bu proje bizim fen işleri ve itfaiye ile ilgili kompleksimizin bitirilmesini beklemektedir. Burdur belediyesi olarak bu güne kadar insanımız için yaptığımız hizmetler ne ise bundan sonra da yapacağımız hizmet ve çalışmalar o yönde devam edecektir dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz CHP İl Başkanlığında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

   Burdur Belediyesi olarak üreticinin ve tüketicinin korunmasına yönelik projelerin çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bütçe görüşmelerinde bizin süt üreticilerinin korunması ve fakir ailelerin sofralarına peynir ve tereyağı gibi gıda maddelerinin girmesi için başlattığımız çalışmalarımızı burada ifade etti. Bu bizim için bir onurdur.

 

Bu konudaki çalışmalarımız Burdur Belediyesi olarak son safhaya girdi. Halkımızın sağlığı ve gelir düzeyi düşük vatandaşlarımız için et mamulleri konusunda yeni proje başlatmanın çalışmalarını da sürdürüyoruz. Belediye olarak kimsenin işine soyunmak yada alternatif olmak istemiyoruz ama sınırlı sayıda çalışma ile istiyoruz ki fakirlerin ve gelir düzeyi düşük insanımızın da sofrasında et bulunsun, bu yüzden kıyma ve bu gibi ürünlerin temin edildiği butik yerler açmayı amaçlıyoruz.

 

Burdur da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda geçtiğimiz yıl ilk olarak uygulamaya koyduğumuz gibi belki hayatında sinema görmemiş veya gidememiş kadınlarımız başta olmak üzere kadınlarımızı sinema ile de tanıştırmak istiyoruz. Bunun dışında ise kadınlarımıza psikolojik destek vermek ve bu güne mahsus olarak onlar için8 özel konser düzenlemek istiyoruz.

 

Ayrıca Atatürk’ün Burdur’a geldiği 6 Mart etkinliklerinin hazırlıkları da sürmektedir. 6 Mart meydanı için bir projemiz vardı. Halen bu proje bizim fen işleri ve itfaiye ile ilgili kompleksimizin bitirilmesini beklemektedir. Burdur belediyesi olarak bu güne kadar insanımız için yaptığımız hizmetler ne ise bundan sonra da yapacağımız hizmet ve çalışmalar o yönde devam edecektir dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.