BAŞKAN ERCENGİZ; SAĞLIK PERSONELİNE KARANFİL DAĞITTI

SAĞLIK 15.03.2019 - 15:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4125+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; SAĞLIK PERSONELİNE KARANFİL DAĞITTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi çalışanlarına Tıp Bayramı dolayısıyla ziyaret gerçekleştirerek sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.
 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Burdur Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanenin doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret esnasında hastanede bulunan vatandaşlarla da sohbet imkanı bularak, hasta yakınları ve hastane de tedavi gören hasta olanlara acil şifalar diledi. Bir sağlık çalışanı olarak, tüm sağlık emekçilerinin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilerek, 14 Mart’ların ‘bayram’ olarak kutlanabildiği yıllar dilediğini belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Daha sağlıklı bir toplum için fedakârca emek veren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden tebrik ediyorum. Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun ” şeklinde konuştu.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi çalışanlarına Tıp Bayramı dolayısıyla ziyaret gerçekleştirerek sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Burdur Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanenin doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret esnasında hastanede bulunan vatandaşlarla da sohbet imkanı bularak, hasta yakınları ve hastane de tedavi gören hasta olanlara acil şifalar diledi.

Bir sağlık çalışanı olarak, tüm sağlık emekçilerinin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilerek, 14 Mart’ların ‘bayram’ olarak kutlanabildiği yıllar dilediğini belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Daha sağlıklı bir toplum için fedakârca emek veren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden tebrik ediyorum. Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun ” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.