BAŞKAN ERCENGİZ, ŞEKER İŞÇİSİ İLE YEMEKLERİNİ PAYLAŞTI

YAŞAM 05.03.2019 - 15:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3532+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, ŞEKER İŞÇİSİ İLE YEMEKLERİNİ PAYLAŞTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şeker Fabrikası çalışanları ile bir araya gelerek öğle yemeği yedi ve yaptığı konuşmada projelerinin önümüzdeki günlerde açıklanmasına ilişkin bilgi verdi.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hızla devam ediyor. Şeker Fabrikasını ziyaret ederek fabrika çalışanları ile öğle yemeği yiyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fabrika çalışanlarının sorunlarını dilendi ve taleplerini aldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fabrika çalışanları ile bir araya geldiği öğle yemeğinde yaptığı konuşmada yerel seçimlerin hizmet yarışı olup, yerel siyaset olmadığına dikkat çekerek, “Bu beş yıllık süre içerisinde ciddi bir tecrübe kazandığımıza inanıyorum. Çünkü bu işin bir okulu yok. İnsan yaşadıkça, gördükçe öğreniyor belediyeciliği. İyi bir ekip, iyi bir kadroya sahibiz. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla inşallah sizlerin teveccühü ile bir beş yıl daha görev yapacak olursak, Burdur’umuza güzel hizmetler kazandırmayı umut ediyoruz. Hayırlısı neyse memleketimiz için, sizler için, bizler için o olsun. Bu bir hizmet yarışı, bunu bir yerel siyaset olarak görmemenizi sizden rica ediyorum. Biz projelerimizi yarıştırmayı daha çok temenni ederiz, projelerin değerlendirilmesini isteriz.” şeklinde konuştu. GÖREVİ VEREN DE ALAN DA HALKTIR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacaklarını belirterek, “Yarın Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun saat 14:00’da Konferans ve Sergi Salonu’nda katılacağı toplantıda, 42 proje ile halkımızın karşısında çıkacağız. Yapamadıklarımız üzerinden eleştirilerde bulunanlar içinde şöyle bir hatırlatmada bulunacağım. 2014 yılında yapacağımızı taahhüt ettiğimiz proje kitapçığımız, bugün yaptığımız hizmetlerimiz için hazırladığımız kitapçığımızdan daha ince arkadaşlar. Karşılaştırma tabi ki siz halkımızın. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu bir görev ve hizmet yarışı. Görevi veren de halktır, görevi alan da halktır. Halkımızın kararına her zaman saygı gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Hizmet ise, hizmetlerimizi de en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şeker Fabrikası çalışanları ile bir araya gelerek öğle yemeği yedi ve yaptığı konuşmada projelerinin önümüzdeki günlerde açıklanmasına ilişkin bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hızla devam ediyor. Şeker Fabrikasını ziyaret ederek fabrika çalışanları ile öğle yemeği yiyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fabrika çalışanlarının sorunlarını dilendi ve taleplerini aldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fabrika çalışanları ile bir araya geldiği öğle yemeğinde yaptığı konuşmada yerel seçimlerin hizmet yarışı olup, yerel siyaset olmadığına dikkat çekerek, “Bu beş yıllık süre içerisinde ciddi bir tecrübe kazandığımıza inanıyorum. Çünkü bu işin bir okulu yok. İnsan yaşadıkça, gördükçe öğreniyor belediyeciliği. İyi bir ekip, iyi bir kadroya sahibiz. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla inşallah sizlerin teveccühü ile bir beş yıl daha görev yapacak olursak, Burdur’umuza güzel hizmetler kazandırmayı umut ediyoruz. Hayırlısı neyse memleketimiz için, sizler için, bizler için o olsun. Bu bir hizmet yarışı, bunu bir yerel siyaset olarak görmemenizi sizden rica ediyorum. Biz projelerimizi yarıştırmayı daha çok temenni ederiz, projelerin değerlendirilmesini isteriz.” şeklinde konuştu.

GÖREVİ VEREN DE ALAN DA HALKTIR

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacaklarını belirterek, “Yarın Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun saat 14:00’da Konferans ve Sergi Salonu’nda katılacağı toplantıda, 42 proje ile halkımızın karşısında çıkacağız. Yapamadıklarımız üzerinden eleştirilerde bulunanlar içinde şöyle bir hatırlatmada bulunacağım. 2014 yılında yapacağımızı taahhüt ettiğimiz proje kitapçığımız, bugün yaptığımız hizmetlerimiz için hazırladığımız kitapçığımızdan daha ince arkadaşlar. Karşılaştırma tabi ki siz halkımızın. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu bir görev ve hizmet yarışı. Görevi veren de halktır, görevi alan da halktır. Halkımızın kararına her zaman saygı gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Hizmet ise, hizmetlerimizi de en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.