BAŞKAN ERCENGİZ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİR ADAYA GELDİ

DİĞER 04.12.2018 - 10:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3202+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİR ADAYA GELDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, Bir yandan esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Başkan Ercengiz, diğer yandan sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, Şoförler Odası Başkanı Durmuş Ceylan, Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Soy, Terziler ve Kasketçiler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyon Esnaf Odası Başkanı Osman Yalvaç, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Orhan Aksoy, Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Sıhhi Tesisatçılar ve Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Osman Özen, Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Birol Kaval, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Ali Seçer ile Manavlar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Tuncay Yiğit’i ziyaret etti.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri anlatarak “Belediye olarak her zaman her istek ve talebinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Hepimiz Burdur için çalışıyoruz ve birlikteliğimizi ne kadar sıkı tutarsak daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.  STK başkanları ise Başkan Ercengiz’e, kentin sorunlarının çözümü noktasında her zaman desteğini hissettiklerini söyleyerek, kenti üst seviyelere çıkarmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. STK Başkanları gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ercengiz’e teşekkür ederek başarılar dilediler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, Bir yandan esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Başkan Ercengiz, diğer yandan sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, Şoförler Odası Başkanı Durmuş Ceylan, Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Soy, Terziler ve Kasketçiler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyon Esnaf Odası Başkanı Osman Yalvaç, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Orhan Aksoy, Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Sıhhi Tesisatçılar ve Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Osman Özen, Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Birol Kaval, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Ali Seçer ile Manavlar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Tuncay Yiğit’i ziyaret etti.  

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri anlatarak “Belediye olarak her zaman her istek ve talebinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Hepimiz Burdur için çalışıyoruz ve birlikteliğimizi ne kadar sıkı tutarsak daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” dedi. 

STK başkanları ise Başkan Ercengiz’e, kentin sorunlarının çözümü noktasında her zaman desteğini hissettiklerini söyleyerek, kenti üst seviyelere çıkarmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. STK Başkanları gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ercengiz’e teşekkür ederek başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.