BAŞKAN ERCENGİZ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

GÜNDEM 19.12.2018 - 12:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2308+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’e akülü sandalye hediye etti.
Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalarımız hızla devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büğdüz Köyünde yaşayan şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’i evinde ziyaret ederek akülü sandalye hediye etti. Ziyarette konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bugün çalışanımız Ahmet Şahin’i ziyaret etmek istedik. Halini hatırını sorup, bir isteği olup olmadığı hakkında bilgi edindik.  Onu bu zorlu yaşam mücadelesinde yalnız bırakmak istemedik. Akülü sandalye armağan ettik. Bundan sonraki tedavi sürecinde de yanında olacağız. Her türlü ihtiyacını karşılamak için hepimiz seferberiz. Ameliyat yaraları kapandığı zamanda, böbrek nakli ameliyatı da gerçekleşir inşallah. Biz bu zorlu yolda Ahmet Şahin’in yanında olacağız. Ahmet kardeşimin bir an önce yaraları da iyileşir ve böbrek naklide yapılır” dedi. Ziyarette Başkan Ercengiz’e teşekkür eden Ahmet Şahin “Bu hastalık yaklaşık 1 yıl önce başladı. Önceden İşkur’dan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştım. Annem de ben hasta olmadan önce çalışıyordu ama ben hasta olunca çalışmayı bıraktı. Bana bakıyor. Hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Bu hayattaki en büyük destekçim annem. Ona minnettarım. Sizlerde beni ziyaret ederek çok mutlu ettiniz. Yalnız olmadığımı hatırlattınız. Yardımlarınız teşekkür ederim. Hayata tutunmam için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ayağımdaki yaralar iyi olduktan sonra böbrek nakli olacağım. Annemin böbreği bana uyuyor. Anneme de çok çok teşekkür ederim. Her zaman benim yanımda. O benim umut ışığım. Beni yalnız bırakmayan, yardımlarının hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ederim. Sağ olsun akülü sandalye armağan etti. O sayede dışarıya çıkabilme fırsatı bulacağım. Beni yalnız bırakmayan yardım eden herkese teşekkür ederim.”dedi.  
Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’e akülü sandalye hediye etti.

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büğdüz Köyünde yaşayan şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’i evinde ziyaret ederek akülü sandalye hediye etti.

Ziyarette konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bugün çalışanımız Ahmet Şahin’i ziyaret etmek istedik. Halini hatırını sorup, bir isteği olup olmadığı hakkında bilgi edindik.  Onu bu zorlu yaşam mücadelesinde yalnız bırakmak istemedik. Akülü sandalye armağan ettik. Bundan sonraki tedavi sürecinde de yanında olacağız. Her türlü ihtiyacını karşılamak için hepimiz seferberiz. Ameliyat yaraları kapandığı zamanda, böbrek nakli ameliyatı da gerçekleşir inşallah. Biz bu zorlu yolda Ahmet Şahin’in yanında olacağız. Ahmet kardeşimin bir an önce yaraları da iyileşir ve böbrek naklide yapılır” dedi.

Ziyarette Başkan Ercengiz’e teşekkür eden Ahmet Şahin “Bu hastalık yaklaşık 1 yıl önce başladı. Önceden İşkur’dan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştım. Annem de ben hasta olmadan önce çalışıyordu ama ben hasta olunca çalışmayı bıraktı. Bana bakıyor. Hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Bu hayattaki en büyük destekçim annem. Ona minnettarım. Sizlerde beni ziyaret ederek çok mutlu ettiniz. Yalnız olmadığımı hatırlattınız. Yardımlarınız teşekkür ederim. Hayata tutunmam için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ayağımdaki yaralar iyi olduktan sonra böbrek nakli olacağım. Annemin böbreği bana uyuyor. Anneme de çok çok teşekkür ederim. Her zaman benim yanımda. O benim umut ışığım. Beni yalnız bırakmayan, yardımlarının hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ederim. Sağ olsun akülü sandalye armağan etti. O sayede dışarıya çıkabilme fırsatı bulacağım. Beni yalnız bırakmayan yardım eden herkese teşekkür ederim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.