BAŞKAN ERCENGİZ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

YAŞAM 18.01.2017 - 11:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4655+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz’u ziyaret etti.
       Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz ile yönetim kurulu üyeleri İlhami Değerli ve Mustafa Onay’ı ziyaret etti. Başkan Ercengiz, ziyarette Burdur Belediyesinin çalışmalarını anlattı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini ifade etti. Encengiz üreticinin örgütlenmesinin en büyük kuruluşlarından biri olarak bölgesel olarak üretici ve vesilesiyle şeker fabrikaları arasında önemli bir öncü kuruluştur. Bu güne kadar gerek kurum yöneticileri gerekse uygulamaları bölge ekonomisine önemli bir girdi sağladığı gibi bölgemizin hayvancılığının da gelişmesinde önemli bir kurumdur.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Nasuh Eroğuz ise Burdur’un gelişmesi ve ekonomik açıdan büyümesinin önündeki engelleri aşmak için devlet kurumlarımızın yanı sıra yerel yöneticilerimizin bizleri ziyaret etmesi onur vericidir. Elbette ki önümüze çıkan ve çıkabilecek sorunları tek başımıza bizim aşmamız mümkün olmadığı gibi çalışmalarımızda bize destek olacak dinamikleri de yanımızda görmek isteriz. Burdur Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz Başkan Ercengiz’e kooperatif hakkında bilgi verdi.    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz’u ziyaret etti.

       Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz ile yönetim kurulu üyeleri İlhami Değerli ve Mustafa Onay’ı ziyaret etti. Başkan Ercengiz, ziyarette Burdur Belediyesinin çalışmalarını anlattı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini ifade etti. Encengiz üreticinin örgütlenmesinin en büyük kuruluşlarından biri olarak bölgesel olarak üretici ve vesilesiyle şeker fabrikaları arasında önemli bir öncü kuruluştur. Bu güne kadar gerek kurum yöneticileri gerekse uygulamaları bölge ekonomisine önemli bir girdi sağladığı gibi bölgemizin hayvancılığının da gelişmesinde önemli bir kurumdur.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Nasuh Eroğuz ise Burdur’un gelişmesi ve ekonomik açıdan büyümesinin önündeki engelleri aşmak için devlet kurumlarımızın yanı sıra yerel yöneticilerimizin bizleri ziyaret etmesi onur vericidir. Elbette ki önümüze çıkan ve çıkabilecek sorunları tek başımıza bizim aşmamız mümkün olmadığı gibi çalışmalarımızda bize destek olacak dinamikleri de yanımızda görmek isteriz. Burdur Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz Başkan Ercengiz’e kooperatif hakkında bilgi verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.