BAŞKAN KEYİK “GERÇEK GÜNDEM”E KONUK OLDU

YAŞAM 13.02.2020 - 11:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3154+ kez okundu.
 

BAŞKAN KEYİK “GERÇEK GÜNDEM”E KONUK OLDU

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BLT TÜRK ekranlarında yayınlanan “Gerçek Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.
Başkan Yusuf Keyik, Gerçek Gündem’de program yapımcıları Tarkan Çetin ve Mustafa Baş’ın sorularını yanıtladı. Başkan Keyik, İdlib’de şehit olan askerler ve Türkiye’deki doğal afetlerde hayatını kaybedenler için taziyelerini açılış konuşmasında dile getirdi. Batı Akdeniz Bölgesinin ticaret ve sanayisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Yusuf Keyik, sürdürülebilir ticaret hayatı ve kalkınma modellerinin önemine vurgu yaptı. Son yıllarda Burdur’da pozitif gelişmelerin yaşandığına ve BUTSO olarak gelişmelerin destekleyicisi misyonlarına dikkat çeken Başkan Keyik, 2019 yılı içerisinde kentteki sivil toplum örgütleriyle bir araya gelip ortak açıklamalar yaptıklarını da kaydetti. BUTSO’nun, firmaların yaşadığı sorun ve anlaşmazlıklar için çözüm merkezi olduğunu işaret eden Başkan Keyik, üyelerinden gelen talepleri ilgili Bakanlıklara, TOBB’a ve Burdur milletvekillerine ileterek, taleplerin takipçisi olduklarını dile getirdi. Üyelerle iletişim sorusunu yanıtlayan Başkan Keyik, tüm üyelerinin 7 gün 24 saat cep telefonundan kendisine ulaşabildiğini söyledi. Başkan Keyik, programın ikinci bölümünde BUTSO’nun akredite bir oda olduğunu, beş yıldızlı hizmetler verdiğini ve Avrupa’daki odalarla aynı seviyede hizmet kalitesine ulaşıldığını belirtti. Başkan Keyik, Burdur, Isparta ve Antalya’nın güçlü olduğu yönleri hakkında bilgiler verdi. Sosyal sorumluluk projelerinde misyon üstlendiklerini da ifade eden Başkan Keyik, 2019 yılı faaliyetleri ve 2020 yılı hedeflerini aktardı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB’a bağlı oda ve borsaların kuruluş amaçlarını, misyon ve vizyonlarını belirten Başkan Keyik, şu ana başlıklar hakkında detaylı açıklamalar yaptı: BUTSO’nun tarihçesi, mevcut özellikleri ve TOBB’la iletişimi, Burdur’un organize sanayileri, kuruluşlarındaki ilkleri, yatırımcılar için günümüzdeki cazibeleri ve BUTSO öncülüğünde açılan fabrikalar- işletmeler, Batı Akdeniz bölgesinin sanayi, endüstri ve turizm potansiyelleri, TOBB ETÜ’den ve özel sektörden uzman kişiler tarafından Eğitim toplantıları, farkındalık etkinlikleri ve kurslar, 2019 yılında Burdur’daki STK’larla birlikte sürdürülen faaliyetler, Şirketlerin yapısı ve ticari anlaşmazlıklarda Tahkim Kurulu, BUTSO üyelerinin finansa ulaşım, finans kullanımı, proje oluşturması, pazarlama, markalaşma, ihracat ve ithalat, e ticaret, kredi, hibe ve desteklemelerden faydalanması, BUTSO’nun 2019’da TOBB ve ilgili Bakanlıklara ilettiği Vergi Öneri paketi ve Tarım- Hayvancılık Sektörleri Öneri Paketi,  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BLT TÜRK ekranlarında yayınlanan “Gerçek Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Yusuf Keyik, Gerçek Gündem’de program yapımcıları Tarkan Çetin ve Mustafa Baş’ın sorularını yanıtladı. Başkan Keyik, İdlib’de şehit olan askerler ve Türkiye’deki doğal afetlerde hayatını kaybedenler için taziyelerini açılış konuşmasında dile getirdi.

Batı Akdeniz Bölgesinin ticaret ve sanayisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Yusuf Keyik, sürdürülebilir ticaret hayatı ve kalkınma modellerinin önemine vurgu yaptı. Son yıllarda Burdur’da pozitif gelişmelerin yaşandığına ve BUTSO olarak gelişmelerin destekleyicisi misyonlarına dikkat çeken Başkan Keyik, 2019 yılı içerisinde kentteki sivil toplum örgütleriyle bir araya gelip ortak açıklamalar yaptıklarını da kaydetti. BUTSO’nun, firmaların yaşadığı sorun ve anlaşmazlıklar için çözüm merkezi olduğunu işaret eden Başkan Keyik, üyelerinden gelen talepleri ilgili Bakanlıklara, TOBB’a ve Burdur milletvekillerine ileterek, taleplerin takipçisi olduklarını dile getirdi. Üyelerle iletişim sorusunu yanıtlayan Başkan Keyik, tüm üyelerinin 7 gün 24 saat cep telefonundan kendisine ulaşabildiğini söyledi.

Başkan Keyik, programın ikinci bölümünde BUTSO’nun akredite bir oda olduğunu, beş yıldızlı hizmetler verdiğini ve Avrupa’daki odalarla aynı seviyede hizmet kalitesine ulaşıldığını belirtti. Başkan Keyik, Burdur, Isparta ve Antalya’nın güçlü olduğu yönleri hakkında bilgiler verdi. Sosyal sorumluluk projelerinde misyon üstlendiklerini da ifade eden Başkan Keyik, 2019 yılı faaliyetleri ve 2020 yılı hedeflerini aktardı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB’a bağlı oda ve borsaların kuruluş amaçlarını, misyon ve vizyonlarını belirten Başkan Keyik, şu ana başlıklar hakkında detaylı açıklamalar yaptı:

BUTSO’nun tarihçesi, mevcut özellikleri ve TOBB’la iletişimi,

Burdur’un organize sanayileri, kuruluşlarındaki ilkleri, yatırımcılar için günümüzdeki cazibeleri ve BUTSO öncülüğünde açılan fabrikalar- işletmeler,

Batı Akdeniz bölgesinin sanayi, endüstri ve turizm potansiyelleri,

TOBB ETÜ’den ve özel sektörden uzman kişiler tarafından Eğitim toplantıları, farkındalık etkinlikleri ve kurslar,

2019 yılında Burdur’daki STK’larla birlikte sürdürülen faaliyetler,

Şirketlerin yapısı ve ticari anlaşmazlıklarda Tahkim Kurulu,

BUTSO üyelerinin finansa ulaşım, finans kullanımı, proje oluşturması, pazarlama, markalaşma, ihracat ve ithalat, e ticaret, kredi, hibe ve desteklemelerden faydalanması,

BUTSO’nun 2019’da TOBB ve ilgili Bakanlıklara ilettiği Vergi Öneri paketi ve Tarım- Hayvancılık Sektörleri Öneri Paketi,

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.