BAŞKAN MENGİ EKİBİ İLE AR-FEN KOLLEJİNİ ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 09.11.2019 - 15:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3543+ kez okundu.
 

BAŞKAN MENGİ EKİBİ İLE AR-FEN KOLLEJİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Yönetim Kurulu Ar Fen Kolejini ziyaret etti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Ar Fen Koleji kurucuları Mehmet Ünal, Serhat Bozkurt ve Arfen Koleji Müdürü Kadir Koç'a ziyarette bulunarak 2019- 2020 Eğitim Öğretim yılı içerisinde hizmete açılan okul hakkında bilgi aldılar. Burdur da eğitim adına yapılan her şeyi gönülden desteklediklerini belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ vatandaş olarak, toplumda bir fert olarak iyi yetişmiş kişilere ihtiyacımız var. Bunun da vazgeçilmez tek kaynağı öğretmenlerimiz, okullarımız. Eğitim adına Burdur’umuza ne yapılıyorsa gönülden destekliyor ve elimizden ne geliyorsa yapacağımızı belirtmek istiyorum. Ailelerimizin Okullarımızdan, Öğretmenlerimizden beklentileri büyük. Hükümetimiz eğitim konusunda daha iyi adımlar atıyor. Eğitim Öğretim konusunda da Burdur’umuz hak ettiği yatırımı alıyor. Bu güzel okulu Burdur’umuza kazandıran Kurucularımıza ve bizleri misafir eden Ar fen Koleji Yöneticilerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum’’ dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Yönetim Kurulu Ar Fen Kolejini ziyaret etti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Ar Fen Koleji kurucuları Mehmet Ünal, Serhat Bozkurt ve Arfen Koleji Müdürü Kadir Koç'a ziyarette bulunarak 2019- 2020 Eğitim Öğretim yılı içerisinde hizmete açılan okul hakkında bilgi aldılar.

Burdur da eğitim adına yapılan her şeyi gönülden desteklediklerini belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ vatandaş olarak, toplumda bir fert olarak iyi yetişmiş kişilere ihtiyacımız var. Bunun da vazgeçilmez tek kaynağı öğretmenlerimiz, okullarımız. Eğitim adına Burdur’umuza ne yapılıyorsa gönülden destekliyor ve elimizden ne geliyorsa yapacağımızı belirtmek istiyorum. Ailelerimizin Okullarımızdan, Öğretmenlerimizden beklentileri büyük. Hükümetimiz eğitim konusunda daha iyi adımlar atıyor. Eğitim Öğretim konusunda da Burdur’umuz hak ettiği yatırımı alıyor. Bu güzel okulu Burdur’umuza kazandıran Kurucularımıza ve bizleri misafir eden Ar fen Koleji Yöneticilerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.