BAŞKAN MUTLU GÖNÜL ALMAYA DEVAM EDİYOR.

YAŞAM 15.06.2016 - 12:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4042+ kez okundu.
 

BAŞKAN MUTLU GÖNÜL ALMAYA DEVAM EDİYOR.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Ramazan ayı’nın bütün aylardan daha hayırlı olduğunu belirterek gönülleri fethediyor.
Daha önce başlattığı yardıma muhtaç ailelerin evlerine yaptığı gezilerini Ramazan ayının girmesiyle birlikte daha da hızlandıran Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak’ta hasta, engelli, yaşlı, genç demeden her kesimden ailenin evlerine verdiği gıda desteğinin ötesinde her akşam bir ailenin evine misafir oluyor. ”Her Çocuk Bizim Çocuğumuz” Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve eşleri Mine Mutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Yörükler Mahallesi Muhtarı Şaban Aksu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte dünde ev ziyaretlerinde bulundu. Bunlardan biride evlerinde İftara konuk olduğu Engelli Hasan Şahin’in eviydi. Ziyareti En büyük enerji kaynağı olduğunu söyleyerek değerlendiren Başkan Mutlu, ”Her çocuk, bizim çocuğumuz ve Bucak ilçesinde bizim en önemli işimiz onların mutlu olacağı bir şehir inşa etmek.” Şeklinde Konuştu. Hastaları Unutmadı Bucak Belediye Başkanı ve beraberindekiler Ramazan ayı boyunca imkan buldukça herkesin evine konuk olarak gönül alarak Bucak Sevdasını sürdürmeye devam eden Başkan Mutlu, dün ziyaret ettiği Onaran ailesinin sıkıntılarını dinleyip ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek acil şifalar dileğinde bulundu.  
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Ramazan ayı’nın bütün aylardan daha hayırlı olduğunu belirterek gönülleri fethediyor.

Daha önce başlattığı yardıma muhtaç ailelerin evlerine yaptığı gezilerini Ramazan ayının girmesiyle birlikte daha da hızlandıran Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak’ta hasta, engelli, yaşlı, genç demeden her kesimden ailenin evlerine verdiği gıda desteğinin ötesinde her akşam bir ailenin evine misafir oluyor.

”Her Çocuk Bizim Çocuğumuz”

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve eşleri Mine Mutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Yörükler Mahallesi Muhtarı Şaban Aksu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte dünde ev ziyaretlerinde bulundu. Bunlardan biride evlerinde İftara konuk olduğu Engelli Hasan Şahin’in eviydi. Ziyareti En büyük enerji kaynağı olduğunu söyleyerek değerlendiren Başkan Mutlu, ”Her çocuk, bizim çocuğumuz ve Bucak ilçesinde bizim en önemli işimiz onların mutlu olacağı bir şehir inşa etmek.” Şeklinde Konuştu.

Hastaları Unutmadı

Bucak Belediye Başkanı ve beraberindekiler Ramazan ayı boyunca imkan buldukça herkesin evine konuk olarak gönül alarak Bucak Sevdasını sürdürmeye devam eden Başkan Mutlu, dün ziyaret ettiği Onaran ailesinin sıkıntılarını dinleyip ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek acil şifalar dileğinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.