BAŞKAN ÖMER İŞLEK GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ.

YAŞAM 10.01.2020 - 12:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4518+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖMER İŞLEK GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü yoğun mesaisi nedeniyle bir gün önceye alarak kutladı.
Antalya’nın uzak ilçelerinden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü yoğun mesaisi nedeniyle erkene alarak bir gün önce kutladı. Başkan, İşlek yılın ilk ayı olması nedeniyle bir yandan ilçenin bir yandan ülkenin ekonomik sorunları nedeniyle bürokrasi ile olan mesaimizin zor koşullar altında yürütülmesinden dolayı zamanı ili kullanmak zorunluluğumuz var dedi. Onun içinde bizim ile mesai yaptıklarına inandığım gazetecilerin bu onurlu gününü bir gün önceye alarak birlikte olmayı uygun bulduk dedi. GAZETECİLER İLE BİRLİKTE KORKUTELİ İLÇESİNİ DEĞERLENDİRDİ 8 Ocak 2020 Çarşamba günü Korkuteli’de görev yapan tüm gazetecilerin yanı sıra, Antalya’da görev yapan çok sayıda gazeteciyi ilçede misafir eden Ömer İşlek, gazetecilerin 10 Ocak 2020 tarihinde ilk kez birlikte kutlamak için birlikte olduk. Bu arada gazetecilerin gündem ve ilçe sorunlarına yönelik sorularını da cevaplandırdı.  Antalya ve Korkuteli basınını ilk olarak makamında ağırlayarak onlarla bir süre sohbet eden İşlek, daha sonra bütün gazetecilerle toplu halde bir öğlen yemeği organizasyonuna katıldı. Yemek sonrasında Korkuteli İlçesi için 2020 yılının en önemli projelerinden olan Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurmuş olduğu “Makam Çadırı”nda gazetecileri ağırlayan Ömer İşlek, Kanal Korkuteli projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Daha sonra, yine kısa süre önce başlamış olan Korkuteli Seyirpark projesini misafir gazeteciler ile Beraber inceleyen İşlek, burada gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, son olarak Korkuteli 1071 Yüzme Havuzu ve Spor tesisleri Yerleşkesinde gazetecilerle birlikte sohbet etti.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü yoğun mesaisi nedeniyle bir gün önceye alarak kutladı.

Antalya’nın uzak ilçelerinden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü yoğun mesaisi nedeniyle erkene alarak bir gün önce kutladı. Başkan, İşlek yılın ilk ayı olması nedeniyle bir yandan ilçenin bir yandan ülkenin ekonomik sorunları nedeniyle bürokrasi ile olan mesaimizin zor koşullar altında yürütülmesinden dolayı zamanı ili kullanmak zorunluluğumuz var dedi. Onun içinde bizim ile mesai yaptıklarına inandığım gazetecilerin bu onurlu gününü bir gün önceye alarak birlikte olmayı uygun bulduk dedi. GAZETECİLER İLE BİRLİKTE KORKUTELİ İLÇESİNİ DEĞERLENDİRDİ

8 Ocak 2020 Çarşamba günü Korkuteli’de görev yapan tüm gazetecilerin yanı sıra, Antalya’da görev

yapan çok sayıda gazeteciyi ilçede misafir eden Ömer İşlek, gazetecilerin 10 Ocak 2020 tarihinde ilk kez birlikte kutlamak için birlikte olduk. Bu arada gazetecilerin gündem ve ilçe sorunlarına yönelik sorularını da cevaplandırdı.

 Antalya ve Korkuteli basınını ilk olarak makamında ağırlayarak onlarla bir süre sohbet eden

İşlek, daha sonra bütün gazetecilerle toplu halde bir öğlen yemeği organizasyonuna katıldı.

Yemek sonrasında Korkuteli İlçesi için 2020 yılının en önemli projelerinden olan Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurmuş olduğu “Makam Çadırı”nda gazetecileri ağırlayan Ömer İşlek, Kanal

Korkuteli projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 Daha sonra, yine kısa süre önce başlamış olan Korkuteli Seyirpark projesini misafir gazeteciler ile

Beraber inceleyen İşlek, burada gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, son olarak Korkuteli 1071 Yüzme Havuzu ve Spor tesisleri Yerleşkesinde gazetecilerle birlikte sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.