BAŞKAN RAMAZAN GEDİK; AVUKATLAR VE BARO TÜRKİYE DEMEKTİR” BAROLARA DOKUNMA

GÜNDEM 19.06.2020 - 13:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3983+ kez okundu.
 

BAŞKAN RAMAZAN GEDİK; AVUKATLAR VE BARO TÜRKİYE DEMEKTİR” BAROLARA DOKUNMA

Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik; Sabah saat 10 da Burdur Adliyesi önünden “Barolarımadokunma adı verdikleri yürüyüşü başlattı. Baro üyeleri yürüyüş öncesinde uğurladılar.
 Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik tarafından tek başına 6 kilometrelik yürüyüş parkurunda “barolaradokunma” yürüyüşü Burdur Adliyesi önünden başlattı. Burdur Baro Avukat Başkanı Ramazan Gedik’i yürüyüş boyunca basın mensupları ve bu yürüyüş boyunca asayiş açısından emniyet mensupları takip etti. Vatandaşların ilgisi de eksik olmadı bazı vatandaşlar ise kendisi ile fotoğraf çektirdi. Burdur Asri Mezarlığındaki Şehitlikte şehitler için dua eden Gedik “barolarımadokunma” adını verdikleri yürüyüşünü sonlandı.  YÜRÜYÜŞÜN AMACI KONUSUNDA BASINA AÇIKLAMALARDA BULUNDU   Bu yürüyüşün ama sözlerin yetersiz kaldığı yerde eylemlerle sorunlarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Güçlü Baro, Güçlü Avukat, Güçlü Savunma, ve bağımsız yargı güçlü ve mürehfeh Türkiye demektir. Ülkemizin ve dünya’nın içinde bulunduğu olağanüstü koşullar da aciliyeti olmayan yasanın geri çekilmesini istiyoruz. Bu zaman içinde Barolar ve Barolar Birliği ile birlikte hazırlanacak bir yasa taslağını müzakere edilmesini talep ederek yola çıktık. Pazertesi sabahı bütün baro başkanları Ankara da olacağız Anıtkabire  “Ata’nın” Huzuruna çıktıktan sonra bizim bu konudaki kararlılığımızı ifade eden bir de toplu eylem düşünülmektedir.  
Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik; Sabah saat 10 da Burdur Adliyesi önünden “Barolarımadokunma adı verdikleri yürüyüşü başlattı. Baro üyeleri yürüyüş öncesinde uğurladılar.

 Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik tarafından tek başına 6 kilometrelik yürüyüş parkurunda “barolaradokunma” yürüyüşü Burdur Adliyesi önünden başlattı. Burdur Baro Avukat Başkanı Ramazan Gedik’i yürüyüş boyunca basın mensupları ve bu yürüyüş boyunca asayiş açısından emniyet mensupları takip etti. Vatandaşların ilgisi de eksik olmadı bazı vatandaşlar ise kendisi ile fotoğraf çektirdi. Burdur Asri Mezarlığındaki Şehitlikte şehitler için dua eden Gedik “barolarımadokunma” adını verdikleri yürüyüşünü sonlandı.

 YÜRÜYÜŞÜN AMACI KONUSUNDA BASINA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

  Bu yürüyüşün ama sözlerin yetersiz kaldığı yerde eylemlerle sorunlarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Güçlü Baro, Güçlü Avukat, Güçlü Savunma, ve bağımsız yargı güçlü ve mürehfeh Türkiye demektir. Ülkemizin ve dünya’nın içinde bulunduğu olağanüstü koşullar da aciliyeti olmayan yasanın geri çekilmesini istiyoruz. Bu zaman içinde Barolar ve Barolar Birliği ile birlikte hazırlanacak bir yasa taslağını müzakere edilmesini talep ederek yola çıktık. Pazertesi sabahı bütün baro başkanları Ankara da olacağız Anıtkabire  “Ata’nın” Huzuruna çıktıktan sonra bizim bu konudaki kararlılığımızı ifade eden bir de toplu eylem düşünülmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.