BAŞKAN SÜLEYMAN FAKİ, ÇALIŞMALARINI ANLATTI.

SİYASET 17.02.2016 - 18:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4300+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÜLEYMAN FAKİ, ÇALIŞMALARINI ANLATTI.

Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki teşkilatlanma ve yeni yönetim kurulu çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.
Burdur İl Başkanı Dr Süleyman Faki, “ açıklamasında 2011 Ağustos ayında başlayan bu kutlu yolculuk Kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan başta olmak üzere Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu  bünyesine alarak devam ettirilmektedir. “   Siyaset’in meşakkatli bir süreç olduğunun bilincinde olduklarını bilerek önemli olan bu yola çıktıklarını 11 Şubat 2016 günü bu kutlu yolculuğun bayrağını ise adaylık için çağırdıkları üç arkadaş olarak Ankara’ya gittiklerini ve nihayetinde Genel Başkanımız ve Başbakan Dr Ahmet Davutoğlu tarafından şahsıma tevdi edildi. AK Partinin halkı kucaklayan, birleştiren, sevdiren, ötelemeyen, halkını  ötekileştirmeyen, çatısı altında yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.            Burdur da şahsıma tevdi edilen, Ak parti’nin misyonu, vizyonu ve ilkeleri doğrultusunda yerine getirmek üzere halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancı ile çalışmalara başladım önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerini Burdur halkına açıklayacağım. Bu güne kadar bu kutlu yolda bu davaya hizmet edenlere şükranlarımı sunuyor, Allah onlardan razı olsun diyorum.   Burdur AK Parti İl Teşkilatı olarak bize verilen görevde önceliğimiz mutlaka ve mutlaka Burdur olacaktır. Yaşadığımız ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu şehre bundan sonra da hizmet etme önceliğimiz devam edecektir. Sevdamız için kendimizden fedakarlık etmeyi ön planda tutmaya devam edeceğiz. Burdur’un her alanda gelişmesi çağın gereklerini yerine getirmiş marka bir kent olmasının önünü açmak için bütün destek ve çabamızı göstereceğiz. Bunun içinde bütün gücümüzle teşkilatımız, milletvekillerimiz ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelerek hareket edeceğiz. Burdur halkı ile birlik içinde olacağız,   Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, sürece ilişkin ise şu bilgileri aktardı. Görevin şahsıma tevdi edilmesinden sonra Burdur AK Parti’nin il yönetimini oluşturmak üzere verilen yetki çerçevesinde görüşmelere başladım. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimde yer alacak arkadaşları belirlemek üzere koordinatör İl vekilimizle mülakatlar yaparak değerlendirmeler ve istişareler sonunda yeni yönetim kurulunu önümüzdeki hafta genel merkezin onayına sunucağız.   Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki; 1959 da Burdur da doğduğunu Orta Lise Eğitimi’nin ardından 1983 yılında Eğe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdiğini aynı fakültede araştırma görevlisi olarak çalıştığını birçok bilimsel yayına imza attığını ifade ettiğini söyledi.   Kendisinin aynı zamanda Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenci olduğunu bitirme aşamasına geldiğini söyledi. Isparta Diş Hekimleri odası yönetimi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve yönetim kurumlu üyeliği yaptığını belirtti evli ve bir çocuk babası olduğunu, yabancı dil olarak İngilizce, Fransızca ve Arapça bildiğini söyledi.
Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki teşkilatlanma ve yeni yönetim kurulu çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Burdur İl Başkanı Dr Süleyman Faki, “ açıklamasında 2011 Ağustos ayında başlayan bu kutlu yolculuk Kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan başta olmak üzere Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu  bünyesine alarak devam ettirilmektedir. “

 

Siyaset’in meşakkatli bir süreç olduğunun bilincinde olduklarını bilerek önemli olan bu yola çıktıklarını 11 Şubat 2016 günü bu kutlu yolculuğun bayrağını ise adaylık için çağırdıkları üç arkadaş olarak Ankara’ya gittiklerini ve nihayetinde Genel Başkanımız ve Başbakan Dr Ahmet Davutoğlu tarafından şahsıma tevdi edildi. AK Partinin halkı kucaklayan, birleştiren, sevdiren, ötelemeyen, halkını  ötekileştirmeyen, çatısı altında yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.

 

         Burdur da şahsıma tevdi edilen, Ak parti’nin misyonu, vizyonu ve ilkeleri doğrultusunda yerine getirmek üzere halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancı ile çalışmalara başladım önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerini Burdur halkına açıklayacağım. Bu güne kadar bu kutlu yolda bu davaya hizmet edenlere şükranlarımı sunuyor, Allah onlardan razı olsun diyorum.

 

Burdur AK Parti İl Teşkilatı olarak bize verilen görevde önceliğimiz mutlaka ve mutlaka Burdur olacaktır. Yaşadığımız ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu şehre bundan sonra da hizmet etme önceliğimiz devam edecektir. Sevdamız için kendimizden fedakarlık etmeyi ön planda tutmaya devam edeceğiz. Burdur’un her alanda gelişmesi çağın gereklerini yerine getirmiş marka bir kent olmasının önünü açmak için bütün destek ve çabamızı göstereceğiz. Bunun içinde bütün gücümüzle teşkilatımız, milletvekillerimiz ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelerek hareket edeceğiz. Burdur halkı ile birlik içinde olacağız,

 

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, sürece ilişkin ise şu bilgileri aktardı. Görevin şahsıma tevdi edilmesinden sonra Burdur AK Parti’nin il yönetimini oluşturmak üzere verilen yetki çerçevesinde görüşmelere başladım. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimde yer alacak arkadaşları belirlemek üzere koordinatör İl vekilimizle mülakatlar yaparak değerlendirmeler ve istişareler sonunda yeni yönetim kurulunu önümüzdeki hafta genel merkezin onayına sunucağız.

 

Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki; 1959 da Burdur da doğduğunu Orta Lise Eğitimi’nin ardından 1983 yılında Eğe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdiğini aynı fakültede araştırma görevlisi olarak çalıştığını birçok bilimsel yayına imza attığını ifade ettiğini söyledi.

 

Kendisinin aynı zamanda Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenci olduğunu bitirme aşamasına geldiğini söyledi. Isparta Diş Hekimleri odası yönetimi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve yönetim kurumlu üyeliği yaptığını belirtti evli ve bir çocuk babası olduğunu, yabancı dil olarak İngilizce, Fransızca ve Arapça bildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.