BAŞKAN ÜNAL VATANDAŞLARLA BİRLİKTE ŞEHİR İÇİ HALK OTOBÜSÜNE BİNDİ

GÜNDEM 09.09.2020 - 11:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3882+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜNAL VATANDAŞLARLA BİRLİKTE ŞEHİR İÇİ HALK OTOBÜSÜNE BİNDİ

Burdur Bucak İlçe Belediye Başkanı Emrullah Ünal sıra dışı uygulamalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Emrullah Ünal kent içinde koronavis uygulamalarını yerinde görmek ve bu konuda vatandaşların ve araç sürücülerinin kurallara uyup uymadığını yerinde görmek için mesaiye toplu taşıma aracı ile giderek vatandaşlarla sohbet etti.Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Halkımızla her ortamda bir araya gelerek, vatandaşlarımızın dertlerine çare üretmek, vatandaşlarımızla sohbet etmek için gayret ediyoruz. Bu gün mesaimize giderken ilk gelen şehir içi halk otobüsümüze bindik. Şehir içi halk otobüsünde bulunan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Aynı zamanda Şehir içi halk otobüslerinin denetimi Belediyemiz sorumluluğunda olduğu için bir taraftan vatandaşlarımızın ve dolmuşçularımızın dertlerini dinlerken diğer taraftan da denetim sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde gördüğüm kadarıyla Şehir içi halk otobüslerimiz de vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uyuyor. Şehir içi halk otobüslerimiz hijyen kurallarına uygun olarak dezenfekte ediliyor.” dedi. Süleyman Demirel Bulvarında şehir içi halk otobüsüne binen Belediye Başkanı Emrullah Ünal Şirlek mevkiinde bulunan merkeze kadar giderek, durakta bulunan dolmuşçu esnafları ve şoförler ile bir süre sohbet etti.  
Burdur Bucak İlçe Belediye Başkanı Emrullah Ünal sıra dışı uygulamalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Emrullah Ünal kent içinde koronavis uygulamalarını yerinde görmek ve bu konuda vatandaşların ve araç sürücülerinin kurallara uyup uymadığını yerinde görmek için mesaiye toplu taşıma aracı ile giderek vatandaşlarla sohbet etti.Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Halkımızla her ortamda bir araya gelerek, vatandaşlarımızın dertlerine çare üretmek, vatandaşlarımızla sohbet etmek için gayret ediyoruz. Bu gün mesaimize giderken ilk gelen şehir içi halk otobüsümüze bindik. Şehir içi halk otobüsünde bulunan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Aynı zamanda Şehir içi halk otobüslerinin denetimi Belediyemiz sorumluluğunda olduğu için bir taraftan vatandaşlarımızın ve dolmuşçularımızın dertlerini dinlerken diğer taraftan da denetim sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde gördüğüm kadarıyla Şehir içi halk otobüslerimiz de vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uyuyor. Şehir içi halk otobüslerimiz hijyen kurallarına uygun olarak dezenfekte ediliyor.” dedi.

Süleyman Demirel Bulvarında şehir içi halk otobüsüne binen Belediye Başkanı Emrullah Ünal Şirlek mevkiinde bulunan merkeze kadar giderek, durakta bulunan dolmuşçu esnafları ve şoförler ile bir süre sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.