BAŞKAN VE CHP İL ÖRGÜTÜ VATANDAŞ İLE EKONOMİYİ KONUŞTU

YAŞAM 06.01.2019 - 14:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4106+ kez okundu.
 

BAŞKAN VE CHP İL ÖRGÜTÜ VATANDAŞ İLE EKONOMİYİ KONUŞTU

Belediye Başkanı ve CHP İl Örgütü Burdur Belediyesi temin etmiş olduğu uzun bir kullanım ömrü olan ve doğaya zarar vermeyen alış veriş torbalarını ziyaret ettikleri marketlerde vatandaşa dağıtımını sağladılar.
Hükümetin aldığı son karar ile 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren marketler başta olmak üzere sarfiyatı yüksek olan iş yerlerinde 25 Kuruşluk bir bedelle satılmaya başlanan alışveriş poşetlerine alternatif olarak Burdur Belediyesinin temin etmiş olduğu uzun bir kullanım ömrü olan ve doğaya zarar vermeyen alış veriş torbalarını ziyaret ettikleri marketlerde vatandaşlara dağıtan Başkan Ercengiz ve CHP İl Başkanı Akbulut ve örgüt vatandaşın uygulamadan dolayı şikâyetlerini de dinledi. Her aldığınız poşet birilerinin cebine para kazandırıyor demektir. onun için poşet yerine çevre dostu torba ve file kullanınız.  CHP İl Başkanı İzzet Akbulut “Bugün yaptığımız ziyaretler esnasında bir kez daha gördük ki! esnafımızın sıkıntısı bir yana örümcek ağı gibi ülkenin nerede ise büyük bölümünü saran bazı market gurupları vasıtasıyla hem esnafımızı zor duruma soktular hem de vatandaşımızın Türkiye ekonomisi büyük bir çıkmazın içine sürüklenmiş. AKP boşalan kasayı doldurmanın son yolu olarak vatandaşın alışveriş sırasında kullandığı poşetlerden toplanacak paralara gözü dikmiş buralardan rant devşirmek için bir oyunun içene girmiştir  AKP’nin ekonomik politikalardaki yanlış tutumu ve ben yaptım oldu eylemleri tüm esnafı neredeyse kepenk kapatma durumuna getirmiş. Esnaf kredi faizlerinin artışından, işlerin düşüklüğünden, enflasyondan dolayı iş yapamadıklarını bizlere söylüyor.  Daha önce AKP’ye oy verdiklerini söyleyen esnafımız bile artık bu gidişe, bu düzene bir dur denilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Bizler de kendilerine ve bugüne kadar AKP’ye oy vermiş vatandaşımıza buradan sizin aracılılığınızla seslenmek istiyoruz. Ülke ekonomisindeki bu kötü gidişe dur demenin birinci yaptıklarının yanlış olduğunu halkım  yerel seçimlerde göstereceğiniz tavırdır. İl Başkanı Akbulut “CHP olarak nerede dertli bir esnafımız, nerede ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz varsa bundan sonrada bizler yanlarında olmaya sorunlarına lokal çözümler bulmaya devam edeceğiz ”bunun içinde vatandaşı bilinçlendireceğiz ifadelerine yer verdi.  
Belediye Başkanı ve CHP İl Örgütü Burdur Belediyesi temin etmiş olduğu uzun bir kullanım ömrü olan ve doğaya zarar vermeyen alış veriş torbalarını ziyaret ettikleri marketlerde vatandaşa dağıtımını sağladılar.

Hükümetin aldığı son karar ile 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren marketler başta olmak üzere sarfiyatı yüksek olan iş yerlerinde 25 Kuruşluk bir bedelle satılmaya başlanan alışveriş poşetlerine alternatif olarak Burdur Belediyesinin temin etmiş olduğu uzun bir kullanım ömrü olan ve doğaya zarar vermeyen alış veriş torbalarını ziyaret ettikleri marketlerde vatandaşlara dağıtan Başkan Ercengiz ve CHP İl Başkanı Akbulut ve örgüt vatandaşın uygulamadan dolayı şikâyetlerini de dinledi. Her aldığınız poşet birilerinin cebine para kazandırıyor demektir. onun için poşet yerine çevre dostu torba ve file kullanınız. 

CHP İl Başkanı İzzet Akbulut “Bugün yaptığımız ziyaretler esnasında bir kez daha gördük ki! esnafımızın sıkıntısı bir yana örümcek ağı gibi ülkenin nerede ise büyük bölümünü saran bazı market gurupları vasıtasıyla hem esnafımızı zor duruma soktular hem de vatandaşımızın Türkiye ekonomisi büyük bir çıkmazın içine sürüklenmiş. AKP boşalan kasayı doldurmanın son yolu olarak vatandaşın alışveriş sırasında kullandığı poşetlerden toplanacak paralara gözü dikmiş buralardan rant devşirmek için bir oyunun içene girmiştir  AKP’nin ekonomik politikalardaki yanlış tutumu ve ben yaptım oldu eylemleri tüm esnafı neredeyse kepenk kapatma durumuna getirmiş. Esnaf kredi faizlerinin artışından, işlerin düşüklüğünden, enflasyondan dolayı iş yapamadıklarını bizlere söylüyor.

 Daha önce AKP’ye oy verdiklerini söyleyen esnafımız bile artık bu gidişe, bu düzene bir dur denilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Bizler de kendilerine ve bugüne kadar AKP’ye oy vermiş vatandaşımıza buradan sizin aracılılığınızla seslenmek istiyoruz. Ülke ekonomisindeki bu kötü gidişe dur demenin birinci yaptıklarının yanlış olduğunu halkım  yerel seçimlerde göstereceğiniz tavırdır. İl Başkanı Akbulut “CHP olarak nerede dertli bir esnafımız, nerede ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz varsa bundan sonrada bizler yanlarında olmaya sorunlarına lokal çözümler bulmaya devam edeceğiz ”bunun içinde vatandaşı bilinçlendireceğiz ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.