BAŞKAN YUSUF KEYİK VİDEO KONFERANS TOPLANTISINA KATILDI

EKONOMİ 09.04.2020 - 17:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4429+ kez okundu.
 

BAŞKAN YUSUF KEYİK VİDEO KONFERANS TOPLANTISINA KATILDI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun düzenlediği video konferans toplantısına katılarak, taleplerini çevrimiçi olarak iletti.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı. Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı.  Yeni tip korona virüs salgını sürecinde de üstlendikleri sorumluluğun farkında olduklarını belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik,  "Korona Virüs ve Ekonomide Alınan/ Bekleyen Tedbirler" hakkındaki video konferans toplantısına katılarak, taleplerini çevrimiçi olarak ilettiklerini vurguladı.   
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun düzenlediği video konferans toplantısına katılarak, taleplerini çevrimiçi olarak iletti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı. Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı. 

Yeni tip korona virüs salgını sürecinde de üstlendikleri sorumluluğun farkında olduklarını belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik,  "Korona Virüs ve Ekonomide Alınan/ Bekleyen Tedbirler" hakkındaki video konferans toplantısına katılarak, taleplerini çevrimiçi olarak ilettiklerini vurguladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.