BAŞKANLAR MÜMTAZ ŞENELİ ZİYARETTE BULUNDULAR

SAĞLIK 10.06.2020 - 13:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3294+ kez okundu.
 

BAŞKANLAR MÜMTAZ ŞENELİ ZİYARETTE BULUNDULAR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kendisine yöneltilen münferit olay sonrası görevine dönen Mümtaz Şenel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular
Burdur'un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in, Koyunlar Çeşme Mahallesi'ndeki evinde yaralanmasının ardından tedavi sürece ile ilgili bir müddet görevini evinden yürüttü. Saldırganlar tarafından yaralandıktan sonra ilk tedavisinin Burdur Devlet Hastanesinde daha sonra Yeşilova Devlet Hastanesinde yapıldı sağlığına kavuşan Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel görevinin başına döndü. Sağlığına kavuşarak görevine geri dönen Başkan Mümtaz Şenel’i Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Yeşilova CHP ilçe Başkanı Ferdi Ay, Burdur CHP Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen ve çevre illerden gelen İlçe Başkanları geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Misafir Belediye Başkanları, Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Denizli Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Denizli Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Denizli Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Başkan Şenel'i Makamında ziyaret ettiler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kendisine yöneltilen münferit olay sonrası görevine dönen Mümtaz Şenel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular

Burdur'un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in, Koyunlar Çeşme Mahallesi'ndeki evinde yaralanmasının ardından tedavi sürece ile ilgili bir müddet görevini evinden yürüttü. Saldırganlar tarafından yaralandıktan sonra ilk tedavisinin Burdur Devlet Hastanesinde daha sonra Yeşilova Devlet Hastanesinde yapıldı sağlığına kavuşan Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel görevinin başına döndü.

Sağlığına kavuşarak görevine geri dönen Başkan Mümtaz Şenel’i Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Yeşilova CHP ilçe Başkanı Ferdi Ay, Burdur CHP Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen ve çevre illerden gelen İlçe Başkanları geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Misafir Belediye Başkanları, Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Denizli Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Denizli Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Denizli Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Başkan Şenel'i Makamında ziyaret ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.