BAŞKANLARDAN ZİYARET

DİĞER 26.02.2016 - 14:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4271+ kez okundu.
 

BAŞKANLARDAN ZİYARET

Ak Parti Burdur İl Başkanı olarak atanan Dr. Süleyman Faki’ye Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ve belediye başkanları tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Kızılkaya Belediye Başkanı Dr. Canan Atasoy ve Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz’dan oluşan heyet, İl Başkanı Dr. Süleyman Faki’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu görüşmede Bucak’ı iyi tanıyan yeni il başkanı Dr. Süleyman Faki ile Bucak ilçesi ve beldelerine yapılan ve yapılacak olan hizmetler ele alındı. Öte yandan İl Başkanı Faki’nin önümüzdeki günlerde Bucak ilçesine bir ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi. Çeltikçi’ye Ziyaret Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu beraberinde Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ve Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz ile birlikte Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu Ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Çeltikçi bizim kardeş ilçemiz. Başkanımız Sayın Recep Aydın’ı ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alış-verişinde bulunduk.”dedi.  
Ak Parti Burdur İl Başkanı olarak atanan Dr. Süleyman Faki’ye Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ve belediye başkanları tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Kızılkaya Belediye Başkanı Dr. Canan Atasoy ve Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz’dan oluşan heyet, İl Başkanı Dr. Süleyman Faki’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu görüşmede Bucak’ı iyi tanıyan yeni il başkanı Dr. Süleyman Faki ile Bucak ilçesi ve beldelerine yapılan ve yapılacak olan hizmetler ele alındı.

Öte yandan İl Başkanı Faki’nin önümüzdeki günlerde Bucak ilçesine bir ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi.

Çeltikçi’ye Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu beraberinde Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ve Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz ile birlikte Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu Ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Çeltikçi bizim kardeş ilçemiz. Başkanımız Sayın Recep Aydın’ı ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alış-verişinde bulunduk.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.