BAŞKENT’TE ŞEVKAT YERİMDAR İZDİHAMI!

SANAT 24.01.2016 - 11:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4705+ kez okundu.
 

BAŞKENT’TE ŞEVKAT YERİMDAR İZDİHAMI!

22 Ocak’ta vizyona giren Şevkat Yerimdar 2 filminin geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleşen galasında izdiham yaşandı.
Ankara da bir alışveriş merkezinde gerçekleşen galada Avm’yi hınca hınç dolduran sinemaseverler, filmin başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’a dakikalarca tezahürat yaptı. 22 Ocak’ta vizyona giren Şevkat Yerimdar 2 filminin oyuncuları, geçtiğimiz gün gerçekleşen gala ile Ankaralı sinemaseverlerle buluştu. Merakla beklenen filmin NataVega Outlet Avm Prestige Cinemalarında gerçekleşen galasına yoğun ilgi vardı. Filmi seyircilerle birlikte izleyen başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak, gösterim öncesinde avm’yi hınca hınç dolduran ve dakikalarca kendileri için tezahürat yapan sevenleri ile ilgilenip tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle Ankaralılara teşekkür eden filmin başrol oyuncusu Özgürcan Çevik, Şevkat Yerimdar 2’nin ilk filmden daha eğlenceli olduğunu ve herkesin keyif alarak izleyecekleri bir film olduğunu belirtti. Uğur Film imzalı filmde, Çevik ile baş rolü paylaşan Başak Parlak ise Ankara’da gerçekleşen çekimlerde çok eğlendiklerini ve gördükleri ilginin kendilerini motive ettiğini söyledi.  
22 Ocak’ta vizyona giren Şevkat Yerimdar 2 filminin geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleşen galasında izdiham yaşandı.

Ankara da bir alışveriş merkezinde gerçekleşen galada Avm’yi hınca hınç dolduran sinemaseverler, filmin başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’a dakikalarca tezahürat yaptı. 22 Ocak’ta vizyona giren Şevkat Yerimdar 2 filminin oyuncuları, geçtiğimiz gün gerçekleşen gala ile Ankaralı sinemaseverlerle buluştu.

Merakla beklenen filmin NataVega Outlet Avm Prestige Cinemalarında gerçekleşen galasına yoğun ilgi vardı.

Filmi seyircilerle birlikte izleyen başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak, gösterim öncesinde avm’yi hınca hınç dolduran ve dakikalarca kendileri için tezahürat yapan sevenleri ile ilgilenip tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle Ankaralılara teşekkür eden filmin başrol oyuncusu Özgürcan Çevik, Şevkat Yerimdar 2’nin ilk filmden daha eğlenceli olduğunu ve herkesin keyif alarak izleyecekleri bir film olduğunu belirtti.

Uğur Film imzalı filmde, Çevik ile baş rolü paylaşan Başak Parlak ise Ankara’da gerçekleşen çekimlerde çok eğlendiklerini ve gördükleri ilginin kendilerini motive ettiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.