BAYAN KASAP ET ENTEGRE TESİSİ SAHİBİ OLDU

TEKNOLOJİ 24.05.2016 - 21:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4641+ kez okundu.
 

BAYAN KASAP ET ENTEGRE TESİSİ SAHİBİ OLDU

Vali Hasan Kürklü, Yeşilova İlçesine ziyarette bulunarak TKDK tarafından desteklenen Taşlıoğlu Entegre Et Tesisinin açılışını gerçekleştirdi.
 Vali Yeşilova İlçesinde ilk olarak Yeşilova Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Valimizi, Kaymakam Necdet Özdemir ve Kaymakamlık personeli karşıladı. Kaymakam Özdemir tarafından Sayın Valimize ilçenin genel durumu hakkında bilgi aktardı. Salda kayak merkezindeki eksiklerin neler olduğunu ve bunların giderilmesi halinde buradaki makine ve ekipmanların koruma altına alınacağını söyledi.                        TAŞLIOĞLU ET ENTEGRE TESİSİ TÖRENLE AÇILDI Burdur Valisi Hasan Kürklü açılışta yaptığı konuşmada; son dönemde ülkemizdeki gelişmelerden Burdur'umuzun da payını aldığını ve ilçelerimizde ise bu paylardan kendilerine düşeni aldıklarını ifade etti. Son zamanlarda çok ciddi bir şekilde projeler ve desteklerin devam ettiğini dile getiren Vali Kürklü , "Hayvancılığın merkezi olan Burdur'umuzda güzel gelişmeler oluyor. Günlük bin (1.000) tona yakın süt üretiyoruz. En büyük eksiğimiz bizim bir markaya ihtiyacımız olmasıdır. Bir süt markamız, bir peynir markamız yok. Dolayısıyla kaliteli bir süt üretiyoruz. Sütümüz kaliteli ama markamız yok. Bu noktada da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) işbirliği ile önümüzdeki dönemde süt işleme merkezi gibi bir merkez kuracağız. Bu süt işleme merkezinden sonra, ilimize yakışır bir markanın oluşturulması noktasında da çok ciddi çalışmalar yapılacak. Bu vesile ile bu güzel yatırımın kazandırılmasında emeği geçen TKDK'ye ve girişimci Ayşe Taşlıoğlu'na teşekkür ediyorum. Kadın girişimci olarak böyle cesaret göstermesi bizleri de son derece mutlu ediyor. İnşallah bu tesisimiz diğer kadın girişimcilerimize örnek olur ümidindeyiz. Kadınlarımız çalışır ve bir şeyler üretmeye, yapmaya gayret ettiği müddetçe inşallah sırtımızda yere gelmez diye düşünüyorum" dedi. Et entegre tesisi sahibi ve yönetim kurulu başkanı Ayşe Taşlıoğlu ise tesisimizin bu güne gelmesinde bizleri destekleyen İl Genel Meclisi Üyesi Ali Selek TKDK Burdur Direktörü ve personeline ayrıca konu hakkında bizlere yönlendiren Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ve Burdur Valimiz Hasan Kürklü’ye teşekkür ediyorum. Tesisimizde günlük olarak 36 büyükbaş 70 dolayında küçükbaş hayvan kesilecek çok modern bir tesise sahibiz. Pazara hem karkas hem de sınıflandırılmış et verebileceğiz önümüzdeki günlerde pazardaki kapasitemizin artması halinde bu sayı hızla artarak devam edecektir. Kendisinin ilçede bulunan iki bayan kasaptan biri olduğunu Belediye Meclis üyesi olduğunu belirten Taşlıoğlu babadan mesleğin içinde olduğunu söyledi.          
Vali Hasan Kürklü, Yeşilova İlçesine ziyarette bulunarak TKDK tarafından desteklenen Taşlıoğlu Entegre Et Tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

 Vali Yeşilova İlçesinde ilk olarak Yeşilova Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Valimizi, Kaymakam Necdet Özdemir ve Kaymakamlık personeli karşıladı. Kaymakam Özdemir tarafından Sayın Valimize ilçenin genel durumu hakkında bilgi aktardı. Salda kayak merkezindeki eksiklerin neler olduğunu ve bunların giderilmesi halinde buradaki makine ve ekipmanların koruma altına alınacağını söyledi.  

                     TAŞLIOĞLU ET ENTEGRE TESİSİ TÖRENLE AÇILDI

Burdur Valisi Hasan Kürklü açılışta yaptığı konuşmada; son dönemde ülkemizdeki gelişmelerden Burdur'umuzun da payını aldığını ve ilçelerimizde ise bu paylardan kendilerine düşeni aldıklarını ifade etti. Son zamanlarda çok ciddi bir şekilde projeler ve desteklerin devam ettiğini dile getiren Vali Kürklü , "Hayvancılığın merkezi olan Burdur'umuzda güzel gelişmeler oluyor. Günlük bin (1.000) tona yakın süt üretiyoruz. En büyük eksiğimiz bizim bir markaya ihtiyacımız olmasıdır. Bir süt markamız, bir peynir markamız yok. Dolayısıyla kaliteli bir süt üretiyoruz. Sütümüz kaliteli ama markamız yok. Bu noktada da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) işbirliği ile önümüzdeki dönemde süt işleme merkezi gibi bir merkez kuracağız. Bu süt işleme merkezinden sonra, ilimize yakışır bir markanın oluşturulması noktasında da çok ciddi çalışmalar yapılacak.

Bu vesile ile bu güzel yatırımın kazandırılmasında emeği geçen TKDK'ye ve girişimci Ayşe Taşlıoğlu'na teşekkür ediyorum. Kadın girişimci olarak böyle cesaret göstermesi bizleri de son derece mutlu ediyor. İnşallah bu tesisimiz diğer kadın girişimcilerimize örnek olur ümidindeyiz. Kadınlarımız çalışır ve bir şeyler üretmeye, yapmaya gayret ettiği müddetçe inşallah sırtımızda yere gelmez diye düşünüyorum" dedi.

Et entegre tesisi sahibi ve yönetim kurulu başkanı Ayşe Taşlıoğlu ise tesisimizin bu güne gelmesinde bizleri destekleyen İl Genel Meclisi Üyesi Ali Selek TKDK Burdur Direktörü ve personeline ayrıca konu hakkında bizlere yönlendiren Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ve Burdur Valimiz Hasan Kürklü’ye teşekkür ediyorum.

Tesisimizde günlük olarak 36 büyükbaş 70 dolayında küçükbaş hayvan kesilecek çok modern bir tesise sahibiz. Pazara hem karkas hem de sınıflandırılmış et verebileceğiz önümüzdeki günlerde pazardaki kapasitemizin artması halinde bu sayı hızla artarak devam edecektir. Kendisinin ilçede bulunan iki bayan kasaptan biri olduğunu Belediye Meclis üyesi olduğunu belirten Taşlıoğlu babadan mesleğin içinde olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.