BAYRAM ÖNCESİ GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜSÜ

YAŞAM 24.05.2019 - 18:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4655+ kez okundu.
 

BAYRAM ÖNCESİ GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜSÜ

Belediye İhtiyaç sahipleri için açtığı Gönülden Gönüle Mağazası, Mobil uygulaması ile ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına gidiyor.
    Burdur Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal projeler arasında önemli yeri olan ve eski belediye binasında hizmet veren Gönülden Gönüle Mağazası, yardım sever vatandaşların mağazamıza getirdiği kullanıma müsait giysi, ayakkabı ve gereksiz ev eşyaları mağazaya bağışlaması ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temin etmesini gönüllülük esasına dayandırarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyor. Burdur Belediyesi, gönüllü bağışçılardan gelen kıyafetleri ve ayakkabıları, mağazaya gelemeyen ya da ulaşımda sıkıntı çeken vatandaşların temin edebilmesi için yeni bir uygulama başlattı. Ramazan ayı boyunca, Mobil aracı ile tüm Burdur’u mahalle mahalle gezerek Gönülden Gönüle Mağazası’nı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına getiriyor. Burdur Belediyesi olarak yaklaşan Şeker Bayramı öncesinde, vatandaşlarımızın bayramı buruk şekilde kutlamamaları için ihtiyaç sahiplerinin kullanabileceğini, düşündüğümüz ayakkabı ve giysilerimizi paylaşıyoruz. Burdur da halkın Gönüllü vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı bu onurlu paylaşıma destek olmaya bekliyoruz.  
Belediye İhtiyaç sahipleri için açtığı Gönülden Gönüle Mağazası, Mobil uygulaması ile ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına gidiyor.

    Burdur Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal projeler arasında önemli yeri olan ve eski belediye binasında hizmet veren Gönülden Gönüle Mağazası, yardım sever vatandaşların mağazamıza getirdiği kullanıma müsait giysi, ayakkabı ve gereksiz ev eşyaları mağazaya bağışlaması ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temin etmesini gönüllülük esasına dayandırarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyor.

Burdur Belediyesi, gönüllü bağışçılardan gelen kıyafetleri ve ayakkabıları, mağazaya gelemeyen ya da ulaşımda sıkıntı çeken vatandaşların temin edebilmesi için yeni bir uygulama başlattı. Ramazan ayı boyunca, Mobil aracı ile tüm Burdur’u mahalle mahalle gezerek Gönülden Gönüle Mağazası’nı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına getiriyor.

Burdur Belediyesi olarak yaklaşan Şeker Bayramı öncesinde, vatandaşlarımızın bayramı buruk şekilde kutlamamaları için ihtiyaç sahiplerinin kullanabileceğini, düşündüğümüz ayakkabı ve giysilerimizi paylaşıyoruz. Burdur da halkın Gönüllü vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı bu onurlu paylaşıma destek olmaya bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.