BEBEĞİNİZİ MUSTELA VİTAMİN BARİYER PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM İLE KORUYUN

DİĞER 09.12.2020 - 11:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3092+ kez okundu.
 

BEBEĞİNİZİ MUSTELA VİTAMİN BARİYER PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM İLE KORUYUN

Her bez değişiminde kullanıma uygun Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem düzenli olarak Pişiğe Karşı Uzman Koruma sağlar.
Pişik, bebeklerde en sık karşılaşılan cilt problemlerinden biridir. Bez bölgesinin uzun süre kapalı kalması, havasızlık, nemli alanın cilt ile teması, sıcak havalar, ek gıdaya geçiş gibi nedenlerle kolaylıkla meydana gelebilen pişik, kızarıklık ve kaşıntı ile kendini gösterir. Mustela’nın 98 Doğal Kökenli İçeriği İle Pişiğe Karşı Uzman Koruma Anne-bebek cilt bakımında Avrupa’da eczanelerin 1 numarası olan Mustela, 98 doğal kökenli içeriğe sahip Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem’i ile bebekler için etkili ve yüksek toleranslı cilt bakımı sunmaktadır. Her bez değişiminde kullanıma uygun Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem düzenli olarak kullanıldığında pişik oluşumunu önleyerek bebeğinizin rahat etmesini sağlar. Lanolin, paraben, koruyucu, parfüm, SLS gibi tartışmalı içerikler içermeyen Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem dermatolojik ve pediatrik gözlem altında hipoalerjenik olarak test edilmiştir ve doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir. Pişiği Önlemenin Yolları Nelerdir? *Bebeğin bezinin sık değiştirilmesi. *Bez bölgesinin hava aldırılması. *Alt değişimi temizliğinde alkol içermeyen ürünlerin kullanılması. *Düzenli olarak pişik kremi kullanılması  
Her bez değişiminde kullanıma uygun Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem düzenli olarak Pişiğe Karşı Uzman Koruma sağlar.

Pişik, bebeklerde en sık karşılaşılan cilt problemlerinden biridir. Bez bölgesinin uzun süre kapalı kalması, havasızlık, nemli alanın cilt ile teması, sıcak havalar, ek gıdaya geçiş gibi nedenlerle kolaylıkla meydana gelebilen pişik, kızarıklık ve kaşıntı ile kendini gösterir.

Mustela’nın 98 Doğal Kökenli İçeriği İle Pişiğe Karşı Uzman Koruma

Anne-bebek cilt bakımında Avrupa’da eczanelerin 1 numarası olan Mustela, 98 doğal kökenli içeriğe sahip Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem’i ile bebekler için etkili ve yüksek toleranslı cilt bakımı sunmaktadır.

Her bez değişiminde kullanıma uygun Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem düzenli olarak kullanıldığında pişik oluşumunu önleyerek bebeğinizin rahat etmesini sağlar.

Lanolin, paraben, koruyucu, parfüm, SLS gibi tartışmalı içerikler içermeyen Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem dermatolojik ve pediatrik gözlem altında hipoalerjenik olarak test edilmiştir ve doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir.

Pişiği Önlemenin Yolları Nelerdir?

*Bebeğin bezinin sık değiştirilmesi.

*Bez bölgesinin hava aldırılması.

*Alt değişimi temizliğinde alkol içermeyen ürünlerin kullanılması.

*Düzenli olarak pişik kremi kullanılması

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.