BEBEĞİNİZİN CİLT TİPİNE UYGUN YÜZ KREMİ İÇİN MUSTELA

ÇOCUK 15.09.2020 - 10:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4001+ kez okundu.
 

BEBEĞİNİZİN CİLT TİPİNE UYGUN YÜZ KREMİ İÇİN MUSTELA

Bebeklerin cildi yetişkinlere kıyasla çok daha incedir. Bebek cildinin günlük bakımı ve dış faktörlere karşı korunması ise ileri yıllarda cilt sağlığı için önem taşır.
Mustela, derinleşen araştırmaları ve anne bebek cilt bakım sektöründeki tecrübesi ile ürünlerini 70 yıldır ebeveynlerin kullanımına sunuyor. Mustela araştırmacıları dünyada ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bebeklerin de farklı cilt tipleri olduğunu keşfettiler ve bu farklı cilt tipleri için etkisi klinik olarak kanıtlanan ürünler geliştirdiler. HANGİ CİLT TİPİ İÇİN HANGİ KREMİ KULLANMALI? Mustela’nın farklı cilt tipleri için özel olarak formüle edilmiş, cildin hücre rezervlerini korumaya ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olan, öncelikli doğal kökenli içerikler kullanılarak üretilen yüz kremleri, yenidoğan yoğun bakım ünitesinden çıkan bebekler de dahil olmak üzere doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir. · Mustela Hydra Bébé Yüz Kremi, normal cilde sahip bebeklerin cildini korur ve nemlendirir. 97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® içerir. · Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Bebek Yüz Kremi, sert ve yer yer pullanmış görünen kuru cilde sahip bebeklerin cildini korur ve besler. 95 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® ve besleyici özellikleri ile bilinen cold cream içerir. · Stelatopia Emolyent Yüz Kremi, aşırı kuru, yer yer kaşınan, yer yer kırmızı ve pullanmış görünen çok kuru bebek cildini nemlendirir ve cildi anında rahatlatır. 97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® ve Ayçiçeği Yağı Distilatı içerir. · Rahatlatıcı Yüz Kremi, rüzgar, sert su, baba sakalı gibi dış faktörülere karşı geçici reaksiyon veren bebek cildini nemlendirir ve rahatlatır. 97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® ve rahatlatıcı özellikleri ile bilinen Şizandra Meyvesi içerir.  
Bebeklerin cildi yetişkinlere kıyasla çok daha incedir. Bebek cildinin günlük bakımı ve dış faktörlere karşı korunması ise ileri yıllarda cilt sağlığı için önem taşır.

Mustela, derinleşen araştırmaları ve anne bebek cilt bakım sektöründeki tecrübesi ile ürünlerini 70 yıldır ebeveynlerin kullanımına sunuyor. Mustela araştırmacıları dünyada ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bebeklerin de farklı cilt tipleri olduğunu keşfettiler ve bu farklı cilt tipleri için etkisi klinik olarak kanıtlanan ürünler geliştirdiler.

HANGİ CİLT TİPİ İÇİN HANGİ KREMİ KULLANMALI?

Mustela’nın farklı cilt tipleri için özel olarak formüle edilmiş, cildin hücre rezervlerini korumaya ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olan, öncelikli doğal kökenli içerikler kullanılarak üretilen yüz kremleri, yenidoğan yoğun bakım ünitesinden çıkan bebekler de dahil olmak üzere doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir.

· Mustela Hydra Bébé Yüz Kremi, normal cilde sahip bebeklerin cildini korur ve nemlendirir. 97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® içerir.

· Mustela Cold Cream İçeren Besleyici Bebek Yüz Kremi, sert ve yer yer pullanmış görünen kuru cilde sahip bebeklerin cildini korur ve besler. 95 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® ve besleyici özellikleri ile bilinen cold cream içerir.

· Stelatopia Emolyent Yüz Kremi, aşırı kuru, yer yer kaşınan, yer yer kırmızı ve pullanmış görünen çok kuru bebek cildini nemlendirir ve cildi anında rahatlatır. 97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® ve Ayçiçeği Yağı Distilatı içerir.

· Rahatlatıcı Yüz Kremi, rüzgar, sert su, baba sakalı gibi dış faktörülere karşı geçici reaksiyon veren bebek cildini nemlendirir ve rahatlatır. 97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan ürün Avokado Perseose® ve rahatlatıcı özellikleri ile bilinen Şizandra Meyvesi içerir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.