BEDELLİ ASKERLİK İÇİN BURDUR ALTERNATİF İLLER ARASINDA

SİYASET 29.07.2018 - 11:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4460+ kez okundu.
 

BEDELLİ ASKERLİK İÇİN BURDUR ALTERNATİF İLLER ARASINDA

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Bedelli Askerlik için yapmış oldukları girişimler ile ilgili açıklamada bulundular.
Bedelli Askerliğin Burdur İlinde yapılması ile ilgili bir açıklamada bulunan Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Bedelli askerlerin 21 günlük temel eğitimi alacakları birlikler arasında Burdur İlimizin de olması İçin Milli Savunma Bakanımız Hulisi Akar, Milli Savunma Bakan Yardımcımız Şuay Alpay, Milli Savunma Komisyonu Başkanımız İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkan Vekillerimiz ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Vekilimiz ile görüşmeler gerçekleştirerek, İlimizin alt yapısının uygun olduğunu belirttik. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde hazırlanan taslak listede İlimizin de birlikleri de açıklandı. Bedelli askerliğin İlimizde yapılması için görüşmelerimize devam edeceğiz. ” dediler. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, yaptığı açıklamada “ Bedelli askerliğin İlimizde yapılması için Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte gerekli görüşmeleri gerçekleştirmiştik. Yapmış olduğumuz görüşmelerde Şehrimizin bu yapıya uygun olduğu, geçmiş dönemden esnafımızın tecrübeli olduğunu dile getirdik. Açıklanan taslak listede İlimizin de olması yapmış olduğumuz görüşmelerin olumlu olduğu yöndedir. Yine İlimizde bedelli askerliğin yapılması İçin görüşmelerimize devam edeceğiz. ” dedi  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Bedelli Askerlik için yapmış oldukları girişimler ile ilgili açıklamada bulundular.

Bedelli Askerliğin Burdur İlinde yapılması ile ilgili bir açıklamada bulunan Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Bedelli askerlerin 21 günlük temel eğitimi alacakları birlikler arasında Burdur İlimizin de olması İçin Milli Savunma Bakanımız Hulisi Akar, Milli Savunma Bakan Yardımcımız Şuay Alpay, Milli Savunma Komisyonu Başkanımız İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkan Vekillerimiz ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Vekilimiz ile görüşmeler gerçekleştirerek, İlimizin alt yapısının uygun olduğunu belirttik. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde hazırlanan taslak listede İlimizin de birlikleri de açıklandı. Bedelli askerliğin İlimizde yapılması için görüşmelerimize devam edeceğiz. ” dediler.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, yaptığı açıklamada “ Bedelli askerliğin İlimizde yapılması için Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte gerekli görüşmeleri gerçekleştirmiştik. Yapmış olduğumuz görüşmelerde Şehrimizin bu yapıya uygun olduğu, geçmiş dönemden esnafımızın tecrübeli olduğunu dile getirdik. Açıklanan taslak listede İlimizin de olması yapmış olduğumuz görüşmelerin olumlu olduğu yöndedir. Yine İlimizde bedelli askerliğin yapılması İçin görüşmelerimize devam edeceğiz. ” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.