BELEDİYE 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPTI.

YAŞAM 22.03.2017 - 15:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3661+ kez okundu.
 

BELEDİYE 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPTI.

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Burdur Belediyesi, down sendromlu çocuklar için etkinlik düzenledi.
 Başkan Ercengiz, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde down sendromlu çocukları yalnız bırakmadı. Programa çocuklar aileleriyle birlikte katılarak doyası eğlendi. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen etkinlikte down sendromlu çocuklar sihirbazlık gösterileri, tiyatro gösterileri, palyaço ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Etkinlikte konuşan Başkan Ercengiz, “Artı 1 demek bir kromozom fazla demek. Bu bir hastalık değil bu bizim yaşam biçimimiz. Güzel evlatlarımızın gülümsemesini, içtenliğini, samimiliğini birçok kişide göremiyoruz. Sizlerin sıkıntısı benim sıkıntım. Bizler her zaman yanınızda olacağız.” dedi.                            BAŞKAN ERCENGİZ YAŞLILARI UNUTMADI Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediye Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine hediyeler veren Başkan Ercengiz, boccia oyunu oynadı. Başkan Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediye Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevinde düzenlenen programda Başkan Ercengiz Huzurevi sakinlerinin haftalarını kutlayarak yaşlılara hediyeler verdi. Programda hem spor yapmak hem de eğlenceli vakit geçirmek için boccia oyunu oynayan Huzurevi sakilerine Başkan Ercengiz de eşlik etti. Başkan Ercengiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile boccia oynadı. Berberoğlu Huzurevi’nde kalan bütün yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ercengiz, bir süre sohbet ederek huzurevinden ayrıldı. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “Bizler sizlerin evlatlarıyız. Hayırlı birer evlat olabilmek için gayret gösteriyoruz. Sizlerin istek ve arzularınız bizim için emirdir. Gücümüz yettiği ölçüde isteklerinizi yerine getireceğiz” dedi.  
Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Burdur Belediyesi, down sendromlu çocuklar için etkinlik düzenledi.

 Başkan Ercengiz, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde down sendromlu çocukları yalnız bırakmadı. Programa çocuklar aileleriyle birlikte katılarak doyası eğlendi. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen etkinlikte down sendromlu çocuklar sihirbazlık gösterileri, tiyatro gösterileri, palyaço ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Etkinlikte konuşan Başkan Ercengiz, “Artı 1 demek bir kromozom fazla demek. Bu bir hastalık değil bu bizim yaşam biçimimiz. Güzel evlatlarımızın gülümsemesini, içtenliğini, samimiliğini birçok kişide göremiyoruz. Sizlerin sıkıntısı benim sıkıntım. Bizler her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

                           BAŞKAN ERCENGİZ YAŞLILARI UNUTMADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediye Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine hediyeler veren Başkan Ercengiz, boccia oyunu oynadı.

Başkan Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediye Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevinde düzenlenen programda Başkan Ercengiz Huzurevi sakinlerinin haftalarını kutlayarak yaşlılara hediyeler verdi.

Programda hem spor yapmak hem de eğlenceli vakit geçirmek için boccia oyunu oynayan Huzurevi sakilerine Başkan Ercengiz de eşlik etti. Başkan Ercengiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile boccia oynadı.

Berberoğlu Huzurevi’nde kalan bütün yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ercengiz, bir süre sohbet ederek huzurevinden ayrıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “Bizler sizlerin evlatlarıyız. Hayırlı birer evlat olabilmek için gayret gösteriyoruz. Sizlerin istek ve arzularınız bizim için emirdir. Gücümüz yettiği ölçüde isteklerinizi yerine getireceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.