BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, BİRİM MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 01.05.2021 - 13:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4005+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, BİRİM MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile bir araya gelerek 29 Nisan-17 Mayıs pandemi döneminde alınacak tedbirleri görüştü
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile bir araya gelerek 29 Nisan-17 Mayıs tarih aralığını kapsayan tam kapanmaya yönelik tedbirler ve kurum içi ve iş sahalarında uygulanacak yeni tedbirler için bir araya geldi. Toplantı sonrası konuşan Başkan Ünal “Birim müdürlerimizle yaptığımız toplantıda Bucak Belediyesi olarak tam kapanma önlemlerini ve görev dağılımlarını konuştuk. 7/24 görevde olduğumuzu ve bu bilinçle hareket ederek halkımızın 24 saat emrinde olduğumuzu hatırlatarak hazırlıklarımıza başladık. Vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi tam kapanma döneminde de hizmetlerimizi aksatmadan yürütmek için tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Belediyemizde 30 nisan Cuma gününden nitibaren mesai saatleri  10:00-12:00 ve 13:30-16:00 olarak uygulanacak ve personel dönüşümlü olarak çalışacak ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Vatandaşlarımız tam kapanma döneminde Belediyemize 02483251001 nolu telefondan, whatsaap ihbar hattından, E-belediye üzerinde ulaşabilirler. Belediyemiz 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. ” dedi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile bir araya gelerek 29 Nisan-17 Mayıs pandemi döneminde alınacak tedbirleri görüştü

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile bir araya gelerek 29 Nisan-17 Mayıs tarih aralığını kapsayan tam kapanmaya yönelik tedbirler ve kurum içi ve iş sahalarında uygulanacak yeni tedbirler için bir araya geldi.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Ünal “Birim müdürlerimizle yaptığımız toplantıda Bucak Belediyesi olarak tam kapanma önlemlerini ve görev dağılımlarını konuştuk. 7/24 görevde olduğumuzu ve bu bilinçle hareket ederek halkımızın 24 saat emrinde olduğumuzu hatırlatarak hazırlıklarımıza başladık. Vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi tam kapanma döneminde de hizmetlerimizi aksatmadan yürütmek için tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Belediyemizde 30 nisan Cuma gününden nitibaren mesai saatleri  10:00-12:00 ve 13:30-16:00 olarak uygulanacak ve personel dönüşümlü olarak çalışacak ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Vatandaşlarımız tam kapanma döneminde Belediyemize 02483251001 nolu telefondan, whatsaap ihbar hattından, E-belediye üzerinde ulaşabilirler. Belediyemiz 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.