BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ NEDENİ İLE LOKMA DAĞITIMI

KÜLTÜR 02.04.2019 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4144+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ NEDENİ İLE LOKMA DAĞITIMI

Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Miraç Kandili dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda halka Lokma dağıttı.
Burdur Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu stantta vatandaşlara Lokma dağıttı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercnegiz, 5000 vatandaşa kendi elleriyle lokma dağıtarak, kandillerini kutladı. Başkan Ercengiz'in elinden lokma almaktan ve lokma dağıtımından duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler. Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Meydanı dışında Yeni Sanayi Camisi ve Akşam Saatlerinde de Ulu Cami’de lokma dağıtımları devam etti.       İNSAN VE SEVGİ ODAKLI GÖNÜL BELEDİYECİLĞİ Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaklaşık 4. Aylık bir zamandan bu yana yerel seçimler için yoğunluk ifade eden bir yerel seçim hazırlıkları ve 31 Mart 2019 günü ise il ve ilçelerimiz de belediye başkanlarını kentlerimiz için mahalle muhtarlarını ayrıca köylerimiz içinde yine muhtar seçtik. Ayrıca belediye ve il genel meclislerine ayrıca üyeler seçtik. Her zaman olduğu gibi halkımızın sağduyusuna inandık inanıyoruz. Artık birbirimiz arasındaki dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirme zamanıdır diye düşünüyorum ayrıca dini ve milli değerlerimizin yıpratılmasına izin vermemeliyiz. Buradan tüm halkımızın kandilini kutluyorum dedi.
Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Miraç Kandili dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda halka Lokma dağıttı.

Burdur Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu stantta vatandaşlara Lokma dağıttı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercnegiz, 5000 vatandaşa kendi elleriyle lokma dağıtarak, kandillerini kutladı. Başkan Ercengiz'in elinden lokma almaktan ve lokma dağıtımından duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler. Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Meydanı dışında Yeni Sanayi Camisi ve Akşam Saatlerinde de Ulu Cami’de lokma dağıtımları devam etti.

      İNSAN VE SEVGİ ODAKLI GÖNÜL BELEDİYECİLĞİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaklaşık 4. Aylık bir zamandan bu yana yerel seçimler için yoğunluk ifade eden bir yerel seçim hazırlıkları ve 31 Mart 2019 günü ise il ve ilçelerimiz de belediye başkanlarını kentlerimiz için mahalle muhtarlarını ayrıca köylerimiz içinde yine muhtar seçtik. Ayrıca belediye ve il genel meclislerine ayrıca üyeler seçtik. Her zaman olduğu gibi halkımızın sağduyusuna inandık inanıyoruz. Artık birbirimiz arasındaki dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirme zamanıdır diye düşünüyorum ayrıca dini ve milli değerlerimizin yıpratılmasına izin vermemeliyiz. Buradan tüm halkımızın kandilini kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.