BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’E “SEVGİ SELİ “ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

YAŞAM 12.04.2019 - 17:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4390+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’E “SEVGİ SELİ “ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Ercengiz, Mazbatasını aldıktan sonra 31 Mart 2019 seçimleri nedeniyle ara verdiği başkanlık görevine başlamasının ardından makamı, vatandaşların ziyaretleriyle dolup, taşıyor.
Beş yıllık sürenin ardından tekrar aday gösterilen Ali Orkun Ercengiz 31 Mart 2019. Yerel Seçimlerinde büyük bir fark ile bu seçimde ipi göğüsleyen ve Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Ali Orkun Ercengiz’e mazbatasını aldığı, günden itibaren Burdur halkı sevgi seli yaşatıyor. Makam kapısını açık tutan Başkan Ercengiz, makama giren vatandaşların tebriklerini kabul ederek, onlarla yakından ilgileniyor. Genç yaşlı ve öğrenci demeden ziyaretçilerini kabul eden başkan Ercengiz Vatandaşların  iyi dileklerini gülen bir yüzle karşılayarak ziyaretçilerini memnun etmek için elinden geleni yapıyor.     BAŞKAN “BU SEVGİ, MEMLEKET SEVGİSİ, BURDUR SEVGİSİ” Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ziyarete gelerek vatandaşların kendisini tebrik ve iyi dileklerinden onur ve gurur duyduğunu belirterek bende önümüzdeki 5 yılda halkımıza ilk gün heyecanı ile hizmet etmek istiyorum. Halkımızın bana ve görev arkadaşlarıma duyduğu güveni boşa çıkarmamanın gayreti içinde olacağım. Halkımızın sevgi seline onların bana gösterdiği güven nedeniyle “ Vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin bize yeniden teveccüh göstermesinin ardından makamımıza geçtik. Makam kapımızı açık tutuyoruz. Vatandaşlarımız sağ olsunlar, tebriklerini sunuyorlar. Gençlerimiz ve yaşlılarımızla, engelli vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Çok güzel temennilerde buluyorlar ve bunları duymak bizi gururlandırıyor. Biz kentimizi seviyoruz, vatandaşlarımızı seviyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi hizmetleri alabilmesi için sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Sosyal belediyecilik demek, vatandaşıyla kucaklaşan, vatandaşını seven, sayan ve vatandaşlarının istekleri doğrultusunda hizmetler sunan bir yönetim anlayışını da barındırıyor. Tüm vatandaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İkinci dönemimizde de ilk seçildiğim gün olduğu gibi halkımızı kucaklayarak, Burdur’u birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu  
Belediye Başkanı Ercengiz, Mazbatasını aldıktan sonra 31 Mart 2019 seçimleri nedeniyle ara verdiği başkanlık görevine başlamasının ardından makamı, vatandaşların ziyaretleriyle dolup, taşıyor.

Beş yıllık sürenin ardından tekrar aday gösterilen Ali Orkun Ercengiz 31 Mart 2019. Yerel Seçimlerinde büyük bir fark ile bu seçimde ipi göğüsleyen ve Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Ali Orkun Ercengiz’e mazbatasını aldığı, günden itibaren Burdur halkı sevgi seli yaşatıyor. Makam kapısını açık tutan Başkan Ercengiz, makama giren vatandaşların tebriklerini kabul ederek, onlarla yakından ilgileniyor. Genç yaşlı ve öğrenci demeden ziyaretçilerini kabul eden başkan Ercengiz Vatandaşların  iyi dileklerini gülen bir yüzle karşılayarak ziyaretçilerini memnun etmek için elinden geleni yapıyor.  

  BAŞKAN “BU SEVGİ, MEMLEKET SEVGİSİ, BURDUR SEVGİSİ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ziyarete gelerek vatandaşların kendisini tebrik ve iyi dileklerinden onur ve gurur duyduğunu belirterek bende önümüzdeki 5 yılda halkımıza ilk gün heyecanı ile hizmet etmek istiyorum. Halkımızın bana ve görev arkadaşlarıma duyduğu güveni boşa çıkarmamanın gayreti içinde olacağım. Halkımızın sevgi seline onların bana gösterdiği güven nedeniyle “ Vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin bize yeniden teveccüh göstermesinin ardından makamımıza geçtik. Makam kapımızı açık tutuyoruz. Vatandaşlarımız sağ olsunlar, tebriklerini sunuyorlar. Gençlerimiz ve yaşlılarımızla, engelli vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Çok güzel temennilerde buluyorlar ve bunları duymak bizi gururlandırıyor. Biz kentimizi seviyoruz, vatandaşlarımızı seviyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi hizmetleri alabilmesi için sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Sosyal belediyecilik demek, vatandaşıyla kucaklaşan, vatandaşını seven, sayan ve vatandaşlarının istekleri doğrultusunda hizmetler sunan bir yönetim anlayışını da barındırıyor. Tüm vatandaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İkinci dönemimizde de ilk seçildiğim gün olduğu gibi halkımızı kucaklayarak, Burdur’u birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.