BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ HAYVAN PAZARI DENETİMİNE KATILDI

GÜNDEM 20.08.2018 - 13:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3618+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ HAYVAN PAZARI DENETİMİNE KATILDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesinde Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar yerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ercengiz beraberinde Başkan yardımcısı Ali Say Zabatı müdürü Şaban Karcı ve Belediye veterineri hayvan pazarını gezdiler. Pazar alanında hayvan satıcıları ve vatandaşlarla görüşen Başkan Ercengiz, bayramlarını kutlayarak, hayırlı işler diledi. Ayrıca hayvan satıcılarını geçersiz yabancı para ve dolandırıcılara karşı uyardı. Canlı hayvan pazarında açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Kurban kesim yerlerinin TOKİ Deprem evleri Pazarı, Burdur Belediyesi Halk Pazarı ve Burkent Pazarı olarak belirledik. Kurban Bayramı’nda belediye olarak her anlamda önlemlerimizi aldık, gerek hayvan pazarımızın gerekse bayram esnasında kesim noktalarının denetimlerini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesinde Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar yerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ercengiz beraberinde Başkan yardımcısı Ali Say Zabatı müdürü Şaban Karcı ve Belediye veterineri hayvan pazarını gezdiler.

Pazar alanında hayvan satıcıları ve vatandaşlarla görüşen Başkan Ercengiz, bayramlarını kutlayarak, hayırlı işler diledi. Ayrıca hayvan satıcılarını geçersiz yabancı para ve dolandırıcılara karşı uyardı.

Canlı hayvan pazarında açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Kurban kesim yerlerinin TOKİ Deprem evleri Pazarı, Burdur Belediyesi Halk Pazarı ve Burkent Pazarı olarak belirledik. Kurban Bayramı’nda belediye olarak her anlamda önlemlerimizi aldık, gerek hayvan pazarımızın gerekse bayram esnasında kesim noktalarının denetimlerini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.