BELEDİYE BAŞKANLARI BURDUR’A HİZMET İÇİN BİR ARAYA GELDİ. .

GÜNDEM 03.06.2020 - 12:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4066+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANLARI BURDUR’A HİZMET İÇİN BİR ARAYA GELDİ. .

Burdur Belediyeler Birliği Encümen seçimleri, Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz önderliğinde gerçekleşti.
Burdur Belediyesi Sultandere Kampüsü’nde yapılan encümen seçimlerinde, Encümen Üyesi Seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi, 2019 nyılı bütçe ve taşınır kesin hesabı, 2021 yılı yatırım planı ve çalışma planı, Katı Atık Bertaraf Tesisi 3. Aktarma İstasyonu yeri ve 2019 yılı faaliyet raporu gündem maddeleri görüşüldü. Burdur Belediyeler Birliğine yeni seçilen encümenler Gölhisar İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı İlçe Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Altınyayla İlçe Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Kemer İlçe Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun ilçe Belediye Başkanı Ali Ulusoy oldu. Yapılan Burdur Belediyeler Birliği 5. Encümen Üyesi seçimlerinin ardından konuşma yapan Başkan Ercengiz, “ Küresel Covid- 9 salgını sebebi ile normalde Nisan ayında yapmamız gereken toplantımızı, bugün olağan üstü toplantı olarak gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte yeniden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Seçilen Encümen Üyesi başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde Burdur’umuz için hizmet vermeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu. Burdur Belediyesi Sultandere Kampüsü’nde düzenlenen Belediyeler Birliği 5. Encümen Üyesi seçimlerinin ardından Başkan Ercengiz, toplantıya katılan belediye başkanlarına kapmüsü gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
Burdur Belediyeler Birliği Encümen seçimleri, Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz önderliğinde gerçekleşti.

Burdur Belediyesi Sultandere Kampüsü’nde yapılan encümen seçimlerinde, Encümen Üyesi Seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi, 2019 nyılı bütçe ve taşınır kesin hesabı, 2021 yılı yatırım planı ve çalışma planı, Katı Atık Bertaraf Tesisi 3. Aktarma İstasyonu yeri ve 2019 yılı faaliyet raporu gündem maddeleri görüşüldü. Burdur Belediyeler Birliğine yeni seçilen encümenler Gölhisar İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı İlçe Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Altınyayla İlçe Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Kemer İlçe Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun ilçe Belediye Başkanı Ali Ulusoy oldu.

Yapılan Burdur Belediyeler Birliği 5. Encümen Üyesi seçimlerinin ardından konuşma yapan Başkan Ercengiz, “ Küresel Covid- 9 salgını sebebi ile normalde Nisan ayında yapmamız gereken toplantımızı, bugün olağan üstü toplantı olarak gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte yeniden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Seçilen Encümen Üyesi başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde Burdur’umuz için hizmet vermeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Burdur Belediyesi Sultandere Kampüsü’nde düzenlenen Belediyeler Birliği 5. Encümen Üyesi seçimlerinin ardından Başkan Ercengiz, toplantıya katılan belediye başkanlarına kapmüsü gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.