BELEDİYE BAYAN GÜREŞ TAKIMI BURDUR’A ÖDÜLLERLE DÖNDÜ

SPOR 20.12.2019 - 11:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2663+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAYAN GÜREŞ TAKIMI BURDUR’A ÖDÜLLERLE DÖNDÜ

Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Sporcuları, Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda aldıkları güzel derecelerle memleketlerine döndüler.
Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Sporcularının 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirilen Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi.  Kulüpler sıralamasında 1.  İstanbul ENKA (225 puan), 2. Yalova Altınova Tersaneler (105 puan), 3. Tokat Turhal Güreş Seveler (82 Puan ), 4.Burdur Belediye GSK (63 puan) ile dereceye girdi.   Gerçekleştirilen Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası müsabakalar sonrasında dereceye giren güreşçilerimiz ise Vahide Nur Gök 72 kg da Türkiye 2’si, Kezban Akcin 65 kg da Türkiye 5’si, Yasemin Aytar  76 kg daTürkiye 5’si, Ece Bakay 53 kg da Türkiye 8.’si, Meral Özen 50 kg da Türkiye 9’su, Arzu Akcin 68 kg da Türkiye 8’si, Türden Nur Kara 59 kg da Türkiye 10’su oldu.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Genç sporcularımız, Burdur’u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterdiler. Çabalarından ve başarılarından dolayı gençlerimizi tebrik ediyorum. Önemli olan sportif faaliyetlerin yanı sıra, bölge tanıtımına katkı verilmesi. Bu konuda katkı veren tüm sporcu ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bu konuda Burdur Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Sporcuları, Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda aldıkları güzel derecelerle memleketlerine döndüler.

Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Sporcularının 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirilen Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi.  Kulüpler sıralamasında 1.  İstanbul ENKA (225 puan), 2. Yalova Altınova Tersaneler (105 puan), 3. Tokat Turhal Güreş Seveler (82 Puan ), 4.Burdur Belediye GSK (63 puan) ile dereceye girdi.  

Gerçekleştirilen Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası müsabakalar sonrasında dereceye giren güreşçilerimiz ise Vahide Nur Gök 72 kg da Türkiye 2’si, Kezban Akcin 65 kg da Türkiye 5’si, Yasemin Aytar  76 kg daTürkiye 5’si, Ece Bakay 53 kg da Türkiye 8.’si, Meral Özen 50 kg da Türkiye 9’su, Arzu Akcin 68 kg da Türkiye 8’si, Türden Nur Kara 59 kg da Türkiye 10’su oldu. 

  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Genç sporcularımız, Burdur’u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterdiler. Çabalarından ve başarılarından dolayı gençlerimizi tebrik ediyorum. Önemli olan sportif faaliyetlerin yanı sıra, bölge tanıtımına katkı verilmesi. Bu konuda katkı veren tüm sporcu ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Bu konuda Burdur Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.