BELEDİYE’DEN ESNAF VE VATANDAŞA SICAK ÇORBA

YAŞAM 17.01.2020 - 17:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3326+ kez okundu.
 

BELEDİYE’DEN ESNAF VE VATANDAŞA SICAK ÇORBA

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cuma pazarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklama da “Bugün Burdur Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz pazarlarımızda çorba dağıtımına devam ediyoruz. Malum kış günü hava soğuk ama birbirimizden soğumayalım içimiz ısınsın diye bir tas çorba ile vatandaşımızla bir arada olamaya çalışıyoruz. Afiyet olsun Allah kabul etsin” dedi.      SICAK ÇORBA GELENEĞİ SÜRDÜRÜLÜYOR Burdur Belediyesi imkanlarıyla geleneksel hale gelen Pazar esnafına ve vatandaşlara sıcak bir tas çorba geleneği sürdürülüyor. Sabahları kahvaltı yapmadan semt pazarlarına tezgahlarını da açan esnaf ve işleri dolaysıyla erken Pazar ihtiyacını gören vatandaşlar semt pazarlarında sıcak bir tas çorba bulmanın da sevincini yasamaktadırlar.      BELEDİYE BAŞKANI VE EKİBİ PAZARI GEZDİ. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzaktan tezgah açarak satış yapmak için gelen ve hizmet veren esnaf dahil sıcak çorba dağıtımıyapılmasının ardından, Pazar içinde tezgahları gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Bilhassa merkeze bağlı köyler ile ilçelerden ürünlerini pazara götüren köylülerin sorunlarını dinledi alınması gereken önlemler konusunda onlardan çözülmesi gereken sorunları konusunda bilgiler aldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz, geçmişte yaşanan sıkıntı ve sorunların geride kaldığını pazara komşu illerden gelenlerin de bu ülkenin vatandaşı olduğunu burada yerleşik olan Pazar esnafını da aynı gözle gördüklerini belirtti.      
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cuma pazarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklama da “Bugün Burdur Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz pazarlarımızda çorba dağıtımına devam ediyoruz. Malum kış günü hava soğuk ama birbirimizden soğumayalım içimiz ısınsın diye bir tas çorba ile vatandaşımızla bir arada olamaya çalışıyoruz. Afiyet olsun Allah kabul etsin” dedi.

     SICAK ÇORBA GELENEĞİ SÜRDÜRÜLÜYOR

Burdur Belediyesi imkanlarıyla geleneksel hale gelen Pazar esnafına ve vatandaşlara sıcak bir tas çorba geleneği sürdürülüyor. Sabahları kahvaltı yapmadan semt pazarlarına tezgahlarını da açan esnaf ve işleri dolaysıyla erken Pazar ihtiyacını gören vatandaşlar semt pazarlarında sıcak bir tas çorba bulmanın da sevincini yasamaktadırlar.

     BELEDİYE BAŞKANI VE EKİBİ PAZARI GEZDİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzaktan tezgah açarak satış yapmak için gelen ve hizmet veren esnaf dahil sıcak çorba dağıtımıyapılmasının ardından, Pazar içinde tezgahları gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Bilhassa merkeze bağlı köyler ile ilçelerden ürünlerini pazara götüren köylülerin sorunlarını dinledi alınması gereken önlemler konusunda onlardan çözülmesi gereken sorunları konusunda bilgiler aldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz, geçmişte yaşanan sıkıntı ve sorunların geride kaldığını pazara komşu illerden gelenlerin de bu ülkenin vatandaşı olduğunu burada yerleşik olan Pazar esnafını da aynı gözle gördüklerini belirtti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.