BELEDİYE GELENEKSEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ VERECEK

YAŞAM 19.11.2019 - 16:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2388+ kez okundu.
 

BELEDİYE GELENEKSEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ VERECEK

Emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü yemeği, 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.30’da Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenecek.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle geleneksel hale gelen emekli öğretmenler yemeği Cumhuriyet Yaşam Merkezinde Emekli Öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya gelecek. Emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü yemeği, 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.30’da Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenecek. Öğretmenlerin Türkiye’nin aydınlık geleceğinin en büyük mimarları olduğunu dile getiren Başkan Ercengiz, “Ulu Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır’ demiştir. Bugün ülkemize yön verenler başta olmak üzere görüp geçirdiğimiz tüm nesillerde öğretmenlerimizin emeği ile inşa edilmiştir. Biz de 24 Kasım Öğretmenler Gününde, emekli öğretmenlerimizle akşam yemeğinde bir araya gelerek, onların hatırını sormak ve bize kazandırdıkları her şey için teşekkür etmek istiyoruz. Keyifli bir akşam geçireceğimiz yemeğimize tüm emekli öğretmenlerimizi bekliyorum” ifadelerini kullandı  
Emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü yemeği, 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.30’da Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenecek.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle geleneksel hale gelen emekli öğretmenler yemeği Cumhuriyet Yaşam Merkezinde Emekli Öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya gelecek. Emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü yemeği, 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.30’da Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenecek.

Öğretmenlerin Türkiye’nin aydınlık geleceğinin en büyük mimarları olduğunu dile getiren Başkan Ercengiz, “Ulu Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır’ demiştir. Bugün ülkemize yön verenler başta olmak üzere görüp geçirdiğimiz tüm nesillerde öğretmenlerimizin emeği ile inşa edilmiştir. Biz de 24 Kasım Öğretmenler Gününde, emekli öğretmenlerimizle akşam yemeğinde bir araya gelerek, onların hatırını sormak ve bize kazandırdıkları her şey için teşekkür etmek istiyoruz. Keyifli bir akşam geçireceğimiz yemeğimize tüm emekli öğretmenlerimizi bekliyorum” ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.