BELEDİYE HALK PAZARINDA ŞEHİTLER İÇİN HELVA DAĞITIRDI

YAŞAM 11.02.2020 - 12:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2824+ kez okundu.
 

BELEDİYE HALK PAZARINDA ŞEHİTLER İÇİN HELVA DAĞITIRDI

Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Elazığ depremi , Çığ felaketi, ve sınır ötesi harekatı ile iç güvenlik harekatları sırasında şehit olanlar için helva dağıttırdı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Bugün Salı pazarındayız. Gelenek haline getirdiğimiz halkımıza ve pazarcılarımıza sıcak çorbayı bugün farklı bir etkinlikle Salı pazarımızda yurttaşlarımızla beraber olmak istedik. Diğer taraftan da son günlerde depremde, çığ felaketlerinde ve bu ülkenin güvenliği için canlarını hiçe sayan, bu ülke toprakları dışında da ülkenin geleceği için mücadele eden silahlı kuvvetleri mensuplarımızın şehitlerimizin için bir helva yaptırarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik” dedi  Ülkemizin aydınlık geleceği için hep birlikte çalışmamız gerektiğini belirten Başkan Ercengiz  “Hem şehitlerimizin ruhlarına Fatiha okuyabilmek hem de birlik ve beraberliğimizin iyi ve kötü günde sürdürebilme adına Salı pazarına bir araya gelerek vatandaşlarımızla beraber olduk. Tüm şehitlerimizin mekânları cennet olsun, gazilerimize ve yaralı askerlerimize bir an önce acil şifalar diliyoruz. Ülkemiz 2020’ye iyi başlamadı ama iyi günler yakın olsun, iyi günler bizlerle birlikte olsun, hep beraber kol kola girerek bu ülkenin aydınlık geleceği için hep birlikte çalışalım inşallah yaptığımız hayırların da kabul olmasını diliyorum” dedi.  Helva dağıtımı ve okunan duaların ardından Başkan Ercengiz, Pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.  
Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Elazığ depremi , Çığ felaketi, ve sınır ötesi harekatı ile iç güvenlik harekatları sırasında şehit olanlar için helva dağıttırdı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Bugün Salı pazarındayız. Gelenek haline getirdiğimiz halkımıza ve pazarcılarımıza sıcak çorbayı bugün farklı bir etkinlikle Salı pazarımızda yurttaşlarımızla beraber olmak istedik. Diğer taraftan da son günlerde depremde, çığ felaketlerinde ve bu ülkenin güvenliği için canlarını hiçe sayan, bu ülke toprakları dışında da ülkenin geleceği için mücadele eden silahlı kuvvetleri mensuplarımızın şehitlerimizin için bir helva yaptırarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik” dedi 

Ülkemizin aydınlık geleceği için hep birlikte çalışmamız gerektiğini belirten Başkan Ercengiz  “Hem şehitlerimizin ruhlarına Fatiha okuyabilmek hem de birlik ve beraberliğimizin iyi ve kötü günde sürdürebilme adına Salı pazarına bir araya gelerek vatandaşlarımızla beraber olduk. Tüm şehitlerimizin mekânları cennet olsun, gazilerimize ve yaralı askerlerimize bir an önce acil şifalar diliyoruz. Ülkemiz 2020’ye iyi başlamadı ama iyi günler yakın olsun, iyi günler bizlerle birlikte olsun, hep beraber kol kola girerek bu ülkenin aydınlık geleceği için hep birlikte çalışalım inşallah yaptığımız hayırların da kabul olmasını diliyorum” dedi. 

Helva dağıtımı ve okunan duaların ardından Başkan Ercengiz, Pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.