BELEDİYE İŞÇİSİ YÜZDE ONBEŞ ZAM ALDI

YAŞAM 23.01.2016 - 12:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3282+ kez okundu.
 

BELEDİYE İŞÇİSİ YÜZDE ONBEŞ ZAM ALDI

Burdur Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 67 işçi için toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Burdur Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında, belediyede çalışan 67 kadrolu işçi için yapılan görüşmeler sonucunda 2016 yılı maaş zamları ve sosyal yardımlar karar altına alındı. Toplu İş Sözleşmesi ile işçi maaşlarına yüzde 15 oranında zam yapılırken sosyal yardımlarda ise artış yapıldı. Toplu İş Sözleşmesi imza töreni Burdur Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlendi. Törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, DİSK Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ve DİSK Burdur Temsilcisi Şakir Cetrez katıldı. Burdur Belediyesi’nin asıl sahiplerinin emekçiler olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insanın olduğu bir ülkede, verilen maaşların yeterli olmadığının bilincindeyiz. Burdur Belediyesi olarak olanaklarımızı zorlayarak işçilerimizin maaşlarını nefes alabilecekleri bir ölçüye getirdik. Belediyemizin kaynaklarını, gelirlerini geliştirmek için uğraşıyoruz. Borçlarımızı bitireceğiz, işçimize gereken değeri vereceğiz. Biz çalışanımızla emekçimizle ayaktayız. Emekçilerimiz özveriyle çalışıyor. Tüm emekçi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Türkiye’nin ücret ortalamasının üzerinde bir sözleşme imzaladıklarını belirten DİSK Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar, Başkan Ercengiz’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından DİSK Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ile Başkan Ercengiz arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.  
Burdur Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 67 işçi için toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Burdur Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında, belediyede çalışan 67 kadrolu işçi için yapılan görüşmeler sonucunda 2016 yılı maaş zamları ve sosyal yardımlar karar altına alındı. Toplu İş Sözleşmesi ile işçi maaşlarına yüzde 15 oranında zam yapılırken sosyal yardımlarda ise artış yapıldı.

Toplu İş Sözleşmesi imza töreni Burdur Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlendi. Törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, DİSK Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ve DİSK Burdur Temsilcisi Şakir Cetrez katıldı.

Burdur Belediyesi’nin asıl sahiplerinin emekçiler olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insanın olduğu bir ülkede, verilen maaşların yeterli olmadığının bilincindeyiz. Burdur Belediyesi olarak olanaklarımızı zorlayarak işçilerimizin maaşlarını nefes alabilecekleri bir ölçüye getirdik. Belediyemizin kaynaklarını, gelirlerini geliştirmek için uğraşıyoruz. Borçlarımızı bitireceğiz, işçimize gereken değeri vereceğiz. Biz çalışanımızla emekçimizle ayaktayız. Emekçilerimiz özveriyle çalışıyor. Tüm emekçi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin ücret ortalamasının üzerinde bir sözleşme imzaladıklarını belirten

DİSK Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar, Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından DİSK Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ile Başkan Ercengiz arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.