BELEDİYE KIRIKKALE MERKEZ FATİH ORTAOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ

KÜLTÜR 15.04.2019 - 13:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3597+ kez okundu.
 

BELEDİYE KIRIKKALE MERKEZ FATİH ORTAOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ

Burdur Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eğitime ve eğitimciye desteklerini sürdürüyor. Belediyesi Kırıkkale Merkez Fatih Ortaokulu kütüphanesine kitap hediye etti.
Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eğitime ve eğitimciye desteklerini sürdürüyor. Burdur merkez ve merkeze bağlı köylerin İlköğretim ve Ortaokul düzeyindeki eğitim kurumlarının kütüphaneleri ve  okullarına kitap bağışında bulunduğu gibi yurt genelindeki okulların talepleri doğrultusunda kitap yardımında bulunmaktadır. En son olarak da Kırıkkale İli merkez Fatih Ortaokulu şehit kütüphanesine 100’ün üzerinde eğitim seti, Ders kitapları ve İngilizce setleri öğrencilerin faydalanması adına kütüphaneye hibe edildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “07 Haziran 2016 tarihinde Vezneciler semtinde seyir halindeki Çevik Kuvvet araçlarına PKK-TAK tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırı sonucu Şehit olan Polis Memuru Emrah Erdoğan’ın aziz hatırını yaşatmak adına Kırıkkale Fatih Ortaokulu şehit kütüphanesine 100’ün üzerinde eğitim seti, Ders kitapları ve İngilizce setlerini öğrencilerin faydalanmasına adına kütüphaneye hibe ettik. İnşallah Kırıkkale Fatih Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerimize eğitim adına bir nebze de olsa yardımcı olduk. Okullarımız geleceğimizin yoğrulduğu, bilgili nesillerin şekillendiği eğitim yuvalarıdır. Buralarda katkımız oluyorsa geleceğin büyük Türkiye’sine katkı sağlamış oluruz. Burdur Belediyesi eğitim ve eğitimci dostu bir belediyedir. Çocuklarımıza her alanda destek veriyor ve yanlarında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz."dedi
Burdur Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eğitime ve eğitimciye desteklerini sürdürüyor. Belediyesi Kırıkkale Merkez Fatih Ortaokulu kütüphanesine kitap hediye etti.

Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eğitime ve eğitimciye desteklerini sürdürüyor. Burdur merkez ve merkeze bağlı köylerin İlköğretim ve Ortaokul düzeyindeki eğitim kurumlarının kütüphaneleri ve  okullarına kitap bağışında bulunduğu gibi yurt genelindeki okulların talepleri doğrultusunda kitap yardımında bulunmaktadır. En son olarak da Kırıkkale İli merkez Fatih Ortaokulu şehit kütüphanesine 100’ün üzerinde eğitim seti, Ders kitapları ve İngilizce setleri öğrencilerin faydalanması adına kütüphaneye hibe edildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “07 Haziran 2016 tarihinde Vezneciler semtinde seyir halindeki Çevik Kuvvet araçlarına PKK-TAK tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırı sonucu Şehit olan Polis Memuru Emrah Erdoğan’ın aziz hatırını yaşatmak adına Kırıkkale Fatih Ortaokulu şehit kütüphanesine 100’ün üzerinde eğitim seti, Ders kitapları ve İngilizce setlerini öğrencilerin faydalanmasına adına kütüphaneye hibe ettik. İnşallah Kırıkkale Fatih Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerimize eğitim adına bir nebze de olsa yardımcı olduk. Okullarımız geleceğimizin yoğrulduğu, bilgili nesillerin şekillendiği eğitim yuvalarıdır. Buralarda katkımız oluyorsa geleceğin büyük Türkiye’sine katkı sağlamış oluruz. Burdur Belediyesi eğitim ve eğitimci dostu bir belediyedir. Çocuklarımıza her alanda destek veriyor ve yanlarında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.