BELEDİYE MECLİSİ SEÇİM SONRASI İLK TOPLANTISINI YAPTI.

GÜNDEM 13.04.2019 - 15:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4362+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSİ SEÇİM SONRASI İLK TOPLANTISINI YAPTI.

Burdur Belediye Meclisi 31 Mart 2019 seçimleri sonrasında ilk toplantısını gerçekleştirerek, Meclis Başkan Yardımcıları ve Komisyonlara üye seçimlerini gerçekleştirdi.
  Burdur Belediye Başkanlığı için tekrar aday olan Başkan Ali Orkun Ercengiz, 31 Mart 2019  Burdur Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak geçtiğimiz hafta içinde tekrar koltuğuna oturdu. Burdur Belediye Meclisini mazbata almasının ardından 5 gün içinde yasa gereği toplaması gereken Başkan Ercengiz, hafta sonu Cumartesi olmasına karşılık meclis üyelerine davet göndererek seçim sonrası ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un geçen Çarşamba günü her yıl 24 Nisan’da “Ermeni soykırımı anma günü düzenlenmesi” kararı alması nedeniyle Belediye Meclisinde meclis üyeleri ve katılımcılara karşı kısa bir konuşma yaptı. Başkan Ercengiz 1915 de ülkemiz de Ermenilere karşı soykırımı yapılmamış aksine Ermeniler Türklere karşı buna benzer acımasız bir soykırım ve mezalim uygulamıştır dedi. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından, meclis gündemindeki konulara geçti. Belediye Meclis Başkan Yardımcılıkları ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Ayrıca talihsiz bir kaza sonucu müze yakınlarında gerçekleşen bir kaza sonucu Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf öğrencisi Gizem Çakal’ın hayatı kaybettiği bölgede yer alan parka “Gizem Çakal Parkı” adının verilmesi kararlaştırıldı. 18 maddelik toplantı denetim kurulu raporunun görüşülmesi ile sona erdi.  
Burdur Belediye Meclisi 31 Mart 2019 seçimleri sonrasında ilk toplantısını gerçekleştirerek, Meclis Başkan Yardımcıları ve Komisyonlara üye seçimlerini gerçekleştirdi.

  Burdur Belediye Başkanlığı için tekrar aday olan Başkan Ali Orkun Ercengiz, 31 Mart 2019  Burdur Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak geçtiğimiz hafta içinde tekrar koltuğuna oturdu. Burdur Belediye Meclisini mazbata almasının ardından 5 gün içinde yasa gereği toplaması gereken Başkan Ercengiz, hafta sonu Cumartesi olmasına karşılık meclis üyelerine davet göndererek seçim sonrası ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un geçen Çarşamba günü her yıl 24 Nisan’da “Ermeni soykırımı anma günü düzenlenmesi” kararı alması nedeniyle Belediye Meclisinde meclis üyeleri ve katılımcılara karşı kısa bir konuşma yaptı. Başkan Ercengiz 1915 de ülkemiz de Ermenilere karşı soykırımı yapılmamış aksine Ermeniler Türklere karşı buna benzer acımasız bir soykırım ve mezalim uygulamıştır dedi.

Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından, meclis gündemindeki konulara geçti. Belediye Meclis Başkan Yardımcılıkları ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Ayrıca talihsiz bir kaza sonucu müze yakınlarında gerçekleşen bir kaza sonucu Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf öğrencisi Gizem Çakal’ın hayatı kaybettiği bölgede yer alan parka “Gizem Çakal Parkı” adının verilmesi kararlaştırıldı. 18 maddelik toplantı denetim kurulu raporunun görüşülmesi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.