BELEDİYE MECLİSİNDEN ÇOĞUNLUK OYU İLE İKİ CADDE İÇİN PARALI OTOPARK KARARI ÇIKTI

GÜNDEM 03.02.2021 - 17:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3908+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSİNDEN ÇOĞUNLUK OYU İLE İKİ CADDE İÇİN PARALI OTOPARK KARARI ÇIKTI

Burdur Belediye Meclisi Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü Başkanlığında Şubat ayı olağan toplantısın da gündemindeki 8. Maddelik kararları görüştü.
Burdur Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in il dışındaki Burdurlu Bir iş adamının cenazesine katılmak için gitmesi nedeniyle meclis Başkanlığı’na Atam Gülcü görev yapmıştır. Belediye Meclisi gündemindeki 8 madde görüşüldü.                                   İKİ CADDE PARALI OTOPARK HALİNE GETİRİLİYOR   Burdur Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısında gündemin 3 maddesinde yer alan trafik ile ilgili maddesinde; Burdur Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi arasındaki yapılan protokol ile şehir içinde Trafik To6plfu Taşıma ve Bisiklet Yolları Düzenleme Ön Projelerinin Hazırlanması Ortak Projesi tamamlandığından, proje gereği ücretli otopark için uygun görülen Adliye Caddesi, ve Kışla Caddesi yol boyu otopark olarak imar planına işlenmesi uygun görülmüştür. SOKAK HAYVANLARINA DİKKAT İÇİN KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI YAPILACAK Sosyal sorumluluk projesiyle, başta barınma olmak üzere sokak  hayvanlarının sorunlarına çözümler üretilecek ve sahiplenme oranını  arttıracak farkındalık hareketi başlatılacak. Projenin finalinde, hayvanların  güzelliklerini ve yeteneklerini sergileyeceği ödüllü yarışmalar hayata  geçirilecek. Burdurluların sokak hayvanları konusunda duyarlılıklarını artırmayı ve  hayvanların sahiplenilmelerini amaçlayan projede, ulusal ve yerel medya  aracılığıyla duyurulacaktır. PROJE BURDUR BELEDİYESİ HİMAYESİNDE AKEV ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK. Burdur Belediyesi, parkur ve yarışma alanlarının oluşturulması kısmında sorumluluk alırken, Antalya Akev Üniversitesi de basın toplantısı, projenin duyurulması jüri üyelerinin oluşturulması kısmında ve ayrıca Projenin ödül kısmında yine Akev Üniversitesi sorumluluk alacak. Güzellik yarışmasında ve yetenek yarışmasında ilk 3’e girecek yarışmacılara para ödülü verilecek. Yine sokak hayvanlarını sahiplenen herkese AKEV  üniversitesi tarafından 100 burs verilecek. Burs alma ve yarışmaya katılma şartı projenin duyurulma tarihi itibariyle bir sokak hayvanı sahiplenmiş  olacak. Sahiplenilen sokak hayvanlarına bir kimlik oluşturularak takip edilmesi sağlanacak ve önce güzellik ardından da yetenek yarışmalarına katılmaları sağlanacak. GÜZELLİK VE YETENEK YARIŞMALARI Köpekler için güzellik ile yetenek yarışmaları düzenlenecek. Bu etkinlikler öncesinde, katılmak isteyen hayvan sahiplerinin kayıtları alınarak ünlü jüri üyeleri huzurunda yarışmalar gerçekleştirilecek. Yarışmalara sadece projenin duyurulması itibariyle sokak hayvanı sahiplenen kişiler  katılabilecek.  
Burdur Belediye Meclisi Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü Başkanlığında Şubat ayı olağan toplantısın da gündemindeki 8. Maddelik kararları görüştü.

Burdur Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in il dışındaki Burdurlu Bir iş adamının cenazesine katılmak için gitmesi nedeniyle meclis Başkanlığı’na Atam Gülcü görev yapmıştır. Belediye Meclisi gündemindeki 8 madde görüşüldü.

                                  İKİ CADDE PARALI OTOPARK HALİNE GETİRİLİYOR  

Burdur Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısında gündemin 3 maddesinde yer alan trafik ile ilgili maddesinde; Burdur Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi arasındaki yapılan protokol ile şehir içinde Trafik To6plfu Taşıma ve Bisiklet Yolları Düzenleme Ön Projelerinin Hazırlanması Ortak Projesi tamamlandığından, proje gereği ücretli otopark için uygun görülen Adliye Caddesi, ve Kışla Caddesi yol boyu otopark olarak imar planına işlenmesi uygun görülmüştür.

SOKAK HAYVANLARINA DİKKAT İÇİN KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI YAPILACAK

Sosyal sorumluluk projesiyle, başta barınma olmak üzere sokak  hayvanlarının sorunlarına çözümler üretilecek ve sahiplenme oranını  arttıracak farkındalık hareketi başlatılacak. Projenin finalinde, hayvanların  güzelliklerini ve yeteneklerini sergileyeceği ödüllü yarışmalar hayata  geçirilecek. Burdurluların sokak hayvanları konusunda duyarlılıklarını artırmayı ve  hayvanların sahiplenilmelerini amaçlayan projede, ulusal ve yerel medya  aracılığıyla duyurulacaktır.

PROJE BURDUR BELEDİYESİ HİMAYESİNDE AKEV ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Burdur Belediyesi, parkur ve yarışma alanlarının oluşturulması kısmında sorumluluk alırken, Antalya Akev Üniversitesi de basın toplantısı, projenin duyurulması jüri üyelerinin oluşturulması kısmında ve ayrıca Projenin ödül kısmında yine Akev Üniversitesi sorumluluk alacak.

Güzellik yarışmasında ve yetenek yarışmasında ilk 3’e girecek yarışmacılara para ödülü verilecek. Yine sokak hayvanlarını sahiplenen herkese AKEV  üniversitesi tarafından 100 burs verilecek. Burs alma ve yarışmaya katılma şartı projenin duyurulma tarihi itibariyle bir sokak hayvanı sahiplenmiş  olacak.

Sahiplenilen sokak hayvanlarına bir kimlik oluşturularak takip edilmesi sağlanacak ve önce güzellik ardından da yetenek yarışmalarına katılmaları sağlanacak.

GÜZELLİK VE YETENEK YARIŞMALARI

Köpekler için güzellik ile yetenek yarışmaları düzenlenecek. Bu etkinlikler öncesinde, katılmak isteyen hayvan sahiplerinin kayıtları alınarak ünlü jüri üyeleri huzurunda yarışmalar gerçekleştirilecek. Yarışmalara sadece projenin duyurulması itibariyle sokak hayvanı sahiplenen kişiler  katılabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.