BELEDİYE’NİN BENDEN ÖNCESİ VE BENİM DÖNEMİM DE BÖYLE BİR BÜTÇESİ OLMADI

GÜNDEM 21.11.2018 - 16:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3398+ kez okundu.
 

BELEDİYE’NİN BENDEN ÖNCESİ VE BENİM DÖNEMİM DE BÖYLE BİR BÜTÇESİ OLMADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kasım ayı ikinci birleşim toplantısında Sözcü Gazetesi ve bir İnternet Gazetesi ile Burdur AK Parti Merkez İlçe Başkanını topa tuttu.
Sözcü Gazetesi’nde bu yılın Ocak ayında yayınlanan bir haberi temcit pilavı gibi tekrar gündeme getirip bu haberi yeniden yayınlaması ve belli merkezlerden kumanda edildiğine inandığımız bir internet gazetesinde yayınlanması inanın akla ziyan bir davranıştır. Haberi okuyanlar ertesi günü haberin doğruluğunu okurlarsa bu gazetelerin güven zedelenmesine uğrayacağı açıktır. Burdur Belediyesinin 2014 ve devam eden yıllarının bütçelerini mecliste okuyan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediyemizin benden önceki dönem ve benim dönemimde böyle bir bütçesi olmadığı gibi ben ne kendi dönemimde nede benden önceki dönemi yalan yanlış bilgilerle eleştirmek istemem. Ben gerekli talimatları verdim ve hukuki süreç ne ise gereği yapılacaktır. .     BURDUR AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANINA FOTOĞRAFLI CEVAP   Burdur AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık’a ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara ise AK Parti hükümetlerinde görev almış bakanların ve Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan ile Belediye Başkanı olarak Burdur’u ziyaretlerinde çekildiği fotoğraflar ile meclis üyelerine göstererek cevap verdi. Valilik Meclis Başkanının Burdur ziyareti için kendisini davet ettiğini ve önceden planlanmış bir programı nedeniyle de bu program için katılamayacağını bildirdiğini söyledi. Evet benim çeşitli hobilerim var ve bunları sık olmazsa da aralıklarla yapıyorum. Gün gelir balık tutarım, gün gelir sportif faaliyetlere katılırım. Ancak bu benim için de bir eksiklik değildir. Ayrıca benim yaptığım olta balıkçılığı kar amaçlı bir uğraş değil, bunu da dostlarımla bir arada gün içerisinde her insanın yaptığı gibi güle oynaya tüketiyorum. Açıklamaların ardından Burdur Belediyesi 2019yatırım bütçesi oylamalarına geçildi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meclis üyelerine bütçe konusunda çeşitli rakamlarla  bütçe imkanlarını açıkladı. AK Parti ve MHP gurup üyeleri çekimser oy kullanırken CHP’li meclis üyeleri olumlu oy vererek birleşim sona erdi. Belediye’nin 2014 Belediye’nin yılında göreve geldiğimiz günden itibaren, Belediyemizin araç ve ekipman kapasitesini büyük oranda artırdık ve büyük kısmını yeniledik. Toplamda 8.419.743,71 TL’lik araç ve ekipmana yatırım yaptık. Bu şekilde hizmetlerimizi çok daha düşük maliyetlerle ve kendi oluşturduğumuz kapasitemizle yapmaya başladık ve bu gün projelerimizde birçok yatırımın halen yapılmadığı iddia edilmektedir. Bunları da Burdur halkı ile birlik ve beraberliğinde sürdüreceğimize inanıyorum.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kasım ayı ikinci birleşim toplantısında Sözcü Gazetesi ve bir İnternet Gazetesi ile Burdur AK Parti Merkez İlçe Başkanını topa tuttu.

Sözcü Gazetesi’nde bu yılın Ocak ayında yayınlanan bir haberi temcit pilavı gibi tekrar gündeme getirip bu haberi yeniden yayınlaması ve belli merkezlerden kumanda edildiğine inandığımız bir internet gazetesinde yayınlanması inanın akla ziyan bir davranıştır. Haberi okuyanlar ertesi günü haberin doğruluğunu okurlarsa bu gazetelerin güven zedelenmesine uğrayacağı açıktır.

Burdur Belediyesinin 2014 ve devam eden yıllarının bütçelerini mecliste okuyan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediyemizin benden önceki dönem ve benim dönemimde böyle bir bütçesi olmadığı gibi ben ne kendi dönemimde nede benden önceki dönemi yalan yanlış bilgilerle eleştirmek istemem. Ben gerekli talimatları verdim ve hukuki süreç ne ise gereği yapılacaktır. .   

 BURDUR AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANINA FOTOĞRAFLI CEVAP  

Burdur AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık’a ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara ise AK Parti hükümetlerinde görev almış bakanların ve Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan ile Belediye Başkanı olarak Burdur’u ziyaretlerinde çekildiği fotoğraflar ile meclis üyelerine göstererek cevap verdi. Valilik Meclis Başkanının Burdur ziyareti için kendisini davet ettiğini ve önceden planlanmış bir programı nedeniyle de bu program için katılamayacağını bildirdiğini söyledi. Evet benim çeşitli hobilerim var ve bunları sık olmazsa da aralıklarla yapıyorum. Gün gelir balık tutarım, gün gelir sportif faaliyetlere katılırım. Ancak bu benim için de bir eksiklik değildir. Ayrıca benim yaptığım olta balıkçılığı kar amaçlı bir uğraş değil, bunu da dostlarımla bir arada gün içerisinde her insanın yaptığı gibi güle oynaya tüketiyorum.

Açıklamaların ardından Burdur Belediyesi 2019yatırım bütçesi oylamalarına geçildi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meclis üyelerine bütçe konusunda çeşitli rakamlarla  bütçe imkanlarını açıkladı. AK Parti ve MHP gurup üyeleri çekimser oy kullanırken CHP’li meclis üyeleri olumlu oy vererek birleşim sona erdi. Belediye’nin 2014 Belediye’nin yılında göreve geldiğimiz günden itibaren, Belediyemizin araç ve ekipman kapasitesini büyük oranda artırdık ve büyük kısmını yeniledik. Toplamda 8.419.743,71 TL’lik araç ve ekipmana yatırım yaptık. Bu şekilde hizmetlerimizi çok daha düşük maliyetlerle ve kendi oluşturduğumuz kapasitemizle yapmaya başladık ve bu gün projelerimizde birçok yatırımın halen yapılmadığı iddia edilmektedir. Bunları da Burdur halkı ile birlik ve beraberliğinde sürdüreceğimize inanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.