BELEDİYE OLARAK BURDUR’A YAKIŞMAYANI DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

DİĞER 10.06.2019 - 16:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3517+ kez okundu.
 

BELEDİYE OLARAK BURDUR’A YAKIŞMAYANI DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say uzun çarşıdaki kaldırım çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimiz günden itibaren belli bir disiplin içerisinde Burdur’un çehresini ve Burdur’a yakışmayan farklıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Tarihi ve turistik olan kentimizin ortaya çıkartılması için geçmiş’in güzelliklerini ve tarihi mistik yapısı ile günümüz insanının buluşması ve yeniden cazibe merkezi yapabilmek için çalışmaların bir an önce Batı Akdeniz Turizm pastasından payımızı almak için yapılması gerekeni hızlı bir şekilde çalışmalar ile tamamlayacağız” dedi.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say uzun çarşıdaki kaldırım çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimiz günden itibaren belli bir disiplin içerisinde Burdur’un çehresini ve Burdur’a yakışmayan farklıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Tarihi ve turistik olan kentimizin ortaya çıkartılması için geçmiş’in güzelliklerini ve tarihi mistik yapısı ile günümüz insanının buluşması ve yeniden cazibe merkezi yapabilmek için çalışmaların bir an önce Batı Akdeniz Turizm pastasından payımızı almak için yapılması gerekeni hızlı bir şekilde çalışmalar ile tamamlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.