BELEDİYE PARK KAHVESİ ŞEHİTLER PARKI OLARAK DÜZENLENDİ.

YAŞAM 20.11.2018 - 11:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2303+ kez okundu.
 

BELEDİYE PARK KAHVESİ ŞEHİTLER PARKI OLARAK DÜZENLENDİ.

Yeşilova Belediyesi, Belediyeye ait park kahvesinde yeni düzenleme yapıldı. Yeni yüzüyle halkımızın kullanabileceği yegane bir alan haline getirildi.
Yeşilova Belediyesi Park kahvesi olarak bilinen Belediye mülkiyetinde müstecir tarafından işletmeciliğinin yapıldığı Park günümüz koşullarında yeniden düzenlenerek Şehitler Parkı adını aldı. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, yaptığı açıklamada “Ülkemizin güvenliği ve kurtuluşu için canlarını feda eden, Vatan söz konusu ise canımız feda olsun diyen şehitlerimizin adını yaşatma adına ismini Şehitler Parkı olarak değiştirdik. Şehitler Parkımızı yeniden düzenleyerek ilçemiz halkının rahat ve konforlu huzur içerisinde zaman geçirebilecekleri bir hale soktuk” dedi.Başkan Özbek, göreve geldiğimizde nerede ise kaderine terk edilmiş ve Belediye hükümet yanlısı bir başkan ile modern daha fazla yatırım alacak diyenlere inat halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda kendi geleceğini kendisi belirlemektedir. Dün ilçemizin gelişmemesi için çaba gösterenler bu gün halkımızın gücü ve desteği ile gelişmesi gün yüzüne çıkan ve çalışmalarımız ile mesafe alması üzerine yeniden iştahlarının kabardığını görmekteyim. Atatürk ilke ve İnkılaplarının ışığı ile bizler halkımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Elbette sıkıntılarımız olacaktır ama asla halkın isteklerini göz ardı ederek oldu bitti dayatmaları ile görev yapmak istemiyoruz. Dün olduğu gibi bu günde projelerimiz ile yolumuza devam ederek ilçemizi yaşanabilir bir kimliğe kavuştu ve kavuşturmaya da devam edeceğiz. 
Yeşilova Belediyesi, Belediyeye ait park kahvesinde yeni düzenleme yapıldı. Yeni yüzüyle halkımızın kullanabileceği yegane bir alan haline getirildi.

Yeşilova Belediyesi Park kahvesi olarak bilinen Belediye mülkiyetinde müstecir tarafından işletmeciliğinin yapıldığı Park günümüz koşullarında yeniden düzenlenerek Şehitler Parkı adını aldı. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, yaptığı açıklamada “Ülkemizin güvenliği ve kurtuluşu için canlarını feda eden, Vatan söz konusu ise canımız feda olsun diyen şehitlerimizin adını yaşatma adına ismini Şehitler Parkı olarak değiştirdik. Şehitler Parkımızı yeniden düzenleyerek ilçemiz halkının rahat ve konforlu huzur içerisinde zaman geçirebilecekleri bir hale soktuk” dedi.Başkan Özbek, göreve geldiğimizde nerede ise kaderine terk edilmiş ve Belediye hükümet yanlısı bir başkan ile modern daha fazla yatırım alacak diyenlere inat halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda kendi geleceğini kendisi belirlemektedir.

Dün ilçemizin gelişmemesi için çaba gösterenler bu gün halkımızın gücü ve desteği ile gelişmesi gün yüzüne çıkan ve çalışmalarımız ile mesafe alması üzerine yeniden iştahlarının kabardığını görmekteyim. Atatürk ilke ve İnkılaplarının ışığı ile bizler halkımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Elbette sıkıntılarımız olacaktır ama asla halkın isteklerini göz ardı ederek oldu bitti dayatmaları ile görev yapmak istemiyoruz. Dün olduğu gibi bu günde projelerimiz ile yolumuza devam ederek ilçemizi yaşanabilir bir kimliğe kavuştu ve kavuşturmaya da devam edeceğiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.