BELEDİYE PERSONELİNE KOLONYA VE ISLAK MENDİL DAĞITILDI

SAĞLIK 20.03.2020 - 15:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3656+ kez okundu.
 

BELEDİYE PERSONELİNE KOLONYA VE ISLAK MENDİL DAĞITILDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sahada çalışan belediye personeline bireysel tedbir amaçlı kolonya ve ıslak mendil dağıttı.
Çin de ortaya çıkan “Covit19”vakasının ülkemizde de görülmesi üzerine devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında tüm kurum ve kuruluşlar virüsünün yayılmaması için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Burdur Belediyesi Başkan Ercengiz’in talimatı ile belediyeye bağlı birimlerde görev yapan ve kesintisiz hizmet sunulabilmesi adına çalışmalarını sürdür belediye personeline Coronavirüse karşı bireysel tedbir almaları amacıyla ıslak mendil ve kolonya dağıttı. Sahada görevlerini sürdüren belediye personelinin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirler konusunda destek verdiklerini belirten Başkan Ercengiz, “koronavirüsüne karşı kent merkezinde aldığımız tedbirler ve dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, yerel yönetim olarak görevlerimizi de vatandaşımızı mağdur etmemek adına yerine getiriyoruz. Hizmette aksama olmaması adına belediye personelimiz saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Onların sağlıkları da bizler için çok önemli, bu koşullara rağmen hizmet vermeye devam eden personelimizin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirlerinde yardımcı olmak istedik. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” Şeklinde konuştu.                 KİMSESİZ VE YAŞLILARIN TEMEL İHTİYACI BELEDİYE PERSONELİ ALACAK Burdur Belediyesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 65 yaş üstündeki vatandaşların talep etmeleri durumunda alışverişlerini yapıp, evlerine teslim edecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, Kovid-19'la mücadele kapsamında "Evde Kal" kampanyasına destek verdiklerini belirterek “tüm dünyada olduğu gibi ülkede de yaşanan bu zor süreçte vatandaşların gerekli kurallara uyması ve sokağa çıkılmaması gerektiğini hatırlatarak, özellikle yaşlı ve hastaların risk grubu içerisinde olduğunu ifade etti. Başkan Ercengiz, "Bazı yaşlı ve hastalarımız yalnız yaşıyor, bazılarının kimsesi yok ya da çocukları uzakta. Biz bu süreçte onları korumak zorundayız. Dışarıya çıkmaları çok riskli. Market ihtiyacı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın, mahalle muhtarları ile iletişime geçerek, market alışverişi taleplerini ihtiyaç listesi doğrultusunda karşılayacağız.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sahada çalışan belediye personeline bireysel tedbir amaçlı kolonya ve ıslak mendil dağıttı.

Çin de ortaya çıkan “Covit19”vakasının ülkemizde de görülmesi üzerine devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında tüm kurum ve kuruluşlar virüsünün yayılmaması için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Burdur Belediyesi Başkan Ercengiz’in talimatı ile belediyeye bağlı birimlerde görev yapan ve kesintisiz hizmet sunulabilmesi adına çalışmalarını sürdür belediye personeline Coronavirüse karşı bireysel tedbir almaları amacıyla ıslak mendil ve kolonya dağıttı.

Sahada görevlerini sürdüren belediye personelinin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirler konusunda destek verdiklerini belirten Başkan Ercengiz, “koronavirüsüne karşı kent merkezinde aldığımız tedbirler ve dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, yerel yönetim olarak görevlerimizi de vatandaşımızı mağdur etmemek adına yerine getiriyoruz. Hizmette aksama olmaması adına belediye personelimiz saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Onların sağlıkları da bizler için çok önemli, bu koşullara rağmen hizmet vermeye devam eden personelimizin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirlerinde yardımcı olmak istedik. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” Şeklinde konuştu.

                KİMSESİZ VE YAŞLILARIN TEMEL İHTİYACI BELEDİYE PERSONELİ ALACAK

Burdur Belediyesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 65 yaş üstündeki vatandaşların talep etmeleri durumunda alışverişlerini yapıp, evlerine teslim edecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, Kovid-19'la mücadele kapsamında "Evde Kal" kampanyasına destek verdiklerini belirterek “tüm dünyada olduğu gibi ülkede de yaşanan bu zor süreçte vatandaşların gerekli kurallara uyması ve sokağa çıkılmaması gerektiğini hatırlatarak, özellikle yaşlı ve hastaların risk grubu içerisinde olduğunu ifade etti.

Başkan Ercengiz, "Bazı yaşlı ve hastalarımız yalnız yaşıyor, bazılarının kimsesi yok ya da çocukları uzakta. Biz bu süreçte onları korumak zorundayız. Dışarıya çıkmaları çok riskli. Market ihtiyacı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın, mahalle muhtarları ile iletişime geçerek, market alışverişi taleplerini ihtiyaç listesi doğrultusunda karşılayacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.