BELEDİYE ŞEHİRİÇİ ULAŞIM İÇİN BİSİKLET YOLU YAPIYOR

ASAYİŞ 16.05.2018 - 16:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4017+ kez okundu.
 

BELEDİYE ŞEHİRİÇİ ULAŞIM İÇİN BİSİKLET YOLU YAPIYOR

Burdur Belediyesi vatandaşları spora teşvik etmek ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amacıyla bisiklet yolu çalışmalarına başladı.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Armağan İlci Bulvarında bisiklet yolu çalışmaları başlatıldı. Toplamda 7 kilometreden oluşacak olan bisiklet yolu etap etap yapılacak. Projeyle vatandaşları spora teşvik etmek ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amaçlanıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bisiklet yolu çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını aktardı. Toplamda 7 kilometrelik bir çalışma yapılacağını belirten Başkan Ercengiz, “Hemşerilerimizin sağlıklı yaşamalarını amaçlayarak bisiklet yolu için çalışmalarımıza başladık. 7 kilometrelik bir parkur oluşturacağız. Bisiklet kullanıcıları araç yoluyla arasına bant koyarak daha güvenli ve huzurlu bir ulaşım sağlayacaklar. Başta ilimizdeki üniversite öğrencileri olmak üzere kısa mesafe ihtiyaçlarının karşılanması ve Vatandaşlarımızı bisiklet kullanmaya davet ediyorum.” dedi.  
Burdur Belediyesi vatandaşları spora teşvik etmek ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amacıyla bisiklet yolu çalışmalarına başladı.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Armağan İlci Bulvarında bisiklet yolu çalışmaları başlatıldı. Toplamda 7 kilometreden oluşacak olan bisiklet yolu etap etap yapılacak. Projeyle vatandaşları spora teşvik etmek ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amaçlanıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bisiklet yolu çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını aktardı. Toplamda 7 kilometrelik bir çalışma yapılacağını belirten Başkan Ercengiz, “Hemşerilerimizin sağlıklı yaşamalarını amaçlayarak bisiklet yolu için çalışmalarımıza başladık. 7 kilometrelik bir parkur oluşturacağız. Bisiklet kullanıcıları araç yoluyla arasına bant koyarak daha güvenli ve huzurlu bir ulaşım sağlayacaklar. Başta ilimizdeki üniversite öğrencileri olmak üzere kısa mesafe ihtiyaçlarının karşılanması ve Vatandaşlarımızı bisiklet kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.