BELEDİYE TÜM-YEREL-SEN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

DİĞER 03.01.2020 - 17:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3268+ kez okundu.
 

BELEDİYE TÜM-YEREL-SEN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Burdur Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ( TÜM YEREL- SEN) arasında belediye memurlarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Burdur Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ( TÜM YEREL- SEN) arasında belediye memurlarını sosyal haklarının iyileştirilmesine yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tüm Yerel-Sen Genel Mali Sekreteri Hürdoğan Arslan, Tüm Yerel-Sen Antalya Şube İdari Sekreteri Volkan Özdemir ve  Tüm Yerel-Sen Burdur İl Temsilcisi Durmuş Şavlı arasında imzalandı.  Gerçekleştirilen imza töreninin ardından konuya ilişkin açıklama yapan Başkan “TÜM YEREL-SEN ile yaptığımız görüşmeler sonuncunda mutabakata vardık. Her zaman söylüyoruz, Burdur Belediyesi’nin asıl sahibi çalışanlarıdır. Sosyal demokrat anlayışı ile çalışanlarımızla iyiyi de, kötüyü de paylaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. İmza törenin ardından Tüm Yerel-Sen Genel Mali Sekreteri Hürdoğan Arslan, Başkan Ercengiz’e çiçek takdim etti.  
Burdur Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ( TÜM YEREL- SEN) arasında belediye memurlarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Burdur Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası ( TÜM YEREL- SEN) arasında belediye memurlarını sosyal haklarının iyileştirilmesine yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tüm Yerel-Sen Genel Mali Sekreteri Hürdoğan Arslan, Tüm Yerel-Sen Antalya Şube İdari Sekreteri Volkan Özdemir ve  Tüm Yerel-Sen Burdur İl Temsilcisi Durmuş Şavlı arasında imzalandı. 

Gerçekleştirilen imza töreninin ardından konuya ilişkin açıklama yapan Başkan “TÜM YEREL-SEN ile yaptığımız görüşmeler sonuncunda mutabakata vardık. Her zaman söylüyoruz, Burdur Belediyesi’nin asıl sahibi çalışanlarıdır. Sosyal demokrat anlayışı ile çalışanlarımızla iyiyi de, kötüyü de paylaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

İmza törenin ardından Tüm Yerel-Sen Genel Mali Sekreteri Hürdoğan Arslan, Başkan Ercengiz’e çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.